Va vorbeam in urma cu ceva vreme despre stergerea contului  sau a profilui de pe Badoo. Ei bine nu in urma cu multa vreme a aparut o clona a acestui site, cu mai multe restricti si zic eu mai slab realizat numit Twoo. Si stergerea contului sau a profilului de pe Twoo.com este mai simpla decat cea de pe Badoo.com.

Pentru a iti sterge contul de Twoo trebuie sa urmaresti cu mare atentie setarile de mai jos, eventual daca te incurci la vreunul din pasii de mai jos sa recitesti cu atentie si sa incerci din nou. Trebuie sa precizam ca nu avem nici o legatura directa cu siteul Twoo.com. Suntem un blog independent care cauta sa te ajute sa iti stergi contul de pe Twoo.

Desi as putea spune ca stergerea se face foarte usor sunt cativa pasi pe care trebuie sa ii faceti pentru a ajunge efectiv la zona de unde va puteti sterge contul. Primul pas consta in a da click pe butonul din dreapta sus unde gasitit setarile. Trebuie sa intrati in setari, vezi butonul din dreapta sus pe care scrie Setari:

twoo setari

Apoi dupa ce incarci pagina de setari, trebuie sa apesi pe butonul schimba de la Cont (primul buton cu Schimba)

twoo profil

Odata ajunsi in sectiunea de setari personale tot ce mai trebuie sa faci este sa apesi: Sterge cont.

twoo stergere

Dupa ce ai apasat sterge cont, esti intrebat de ce doresti acest lucru sau daca esti sigur ca vrei sa faci asta, va trebuii sa dai click pe “continua sa stergi contul” si vei ajunge la pasul final unde ti se cere un motiv pentru a face asta si parola. Dupa acest pas ati scapat de contul de pe twoo.

Daca nu esti lamurit pe deplin despre cum iti poti sterge contul nu ezita sa ne contactezi pe adresa de e-mail si te vom ajuta sa ti-l stergi.

De asemenea puteti gasi in linkul de mai jos un articol care explica mult mai detaliat cum trebuie procedat pentru a va sterge contul. Click aici.