heineken_aventura Deja stiti ca sunt un mare fan al calatoriilor si ca iubesc aventura, iar cei de la Heineken vin cu ocazia perfecta pentru asta. Proiectul lor, The Voyage Heineken, este ocazia ideala de a trai una din cele mai mari si interesante aventuri ale vietii mele. Ocazie pentru care sunt dispus sa fac aproape orice.

Nu conteaza daca ma vor arunca intr-un desert, in mijlocul Indiei sau intr-un loc foarte populat de pe glob. Ideea de a fi lasat undeva in the middle of nowhere nu poate decat sa ma faca sa imi doresc din rasputeri asta.

In cadrul concursului am ales Rakuyujurin Shizenkan ca fiind locul care m-a impresionat cel mai mult. L-am gasit cu greu, nu aveam nici eu prea multe informatii legate de cat de fain e acel loc. Pe internet am gasit o singura fotografie cu locatia si nici aia foarte clara, dar am ales sa ma duc acolo. In momentul de fata, cel putin pentru cautarile Google cu caractere latine, in afara de vechea fotografie de mici dimensiuni, exista alte 10 fotografii care imi apartin. As putea spune ca fotografiile mele sunt unice in lume. Asta datorita faptului ca in baile respective se intra nud si fotografiatul este interzis. Am prins un moment in care nu era nimeni in zona dedicata barbatilor si am facut acele poze.

Apoi tot in cadrul concursului am ales sa vad un parc de distractii din Noua Zeelanda de care nu ati auzit niciodata, Agroventure, si asta datorita faptului ca acolo este singurul loc din lume unde este construit un sistem de transport care ar putea fi unul din elementele transportului in comun ale viitorului. Este vorba despre Shweeb si v-am mai vorbit despre el pe blog.

Dupa cate vedeti si din cele scrise mai sus, e clar ca ma incadrez profilului cautat de catre cei de la Heineken. Acum sa speram ca ajung macar in etapa finala.

Te poti inscrie si tu in competitie, mai sunt doar doua zile. Poti face asta prin aplicatia speciala de pe Facebook. De acolo poti fi selectat pentru etapa finala. Cinci finalisti se vor intalni cu juriul in ultima etapa a recrutarii. Juriul format din Cristian Manafu, Andi MoisescuCristi China BirtaCristina Bazavan si Razvan Pascu va alege marele castigator. M-ar bucura sa stiu ca daca nu voi fi eu, un cititor al blogului meu ajunge sa aiba parte de aceasta aventura.

Nu stiu in momentul acesta cum ii pot convinge ca eu sunt cel mai potrivit pentru o astfel de aventura. Eu stiu ca sunt cel mai potrivit, dar va trebui sa gasesc argumentele care sa ii convinga si pe ei ca eu sunt cel mai potrivit.

Bonus, va las si un video ca sa intelegeti mai bine despre ce e vorba: