Webfactor in declin, probleme grave de peste 24 de ore

Posted by

Desi ieri Vali ii asigura pe cei care au blogurile picate la webfactor ca e doar o simpla mutare, se pare ca ca au trecut mai bine de 24 de ore si nu se intrevad vesti bune pentru cei care aveau siteurile hostate acolo si, cel putin momentan nu le mai au. Se pare ca nu raspund nici la telefoane si nici pe canalele social media, probabil fiind ocupati cu remedierea situatiei.

Printre blogurile afectate se numara si Cabral.ro, Gaben.ro, Eftimie.net, mariusescu.romihaivasilescublog.ro si altii. Sa speram ca situatia va fi remediata cat mai curand posibil, mai ales ca vorbim de niste bloguri cu continut de calitate pe care imi facea mare placere sa le urmaresc.

Dacă aveați nesănătosul obicei să-mi mai citiți blogul, probabil o să vă întrebați unde-am dispărut. Nu eu, că eu sunt bine-sănătos, unde a dispărut blogul. Practic, n-a dispărut, doar s-a dus într-un loc unde nu există nici durere, nici întristare, într-un loc cu multă verdeață unde se joacă toată ziua cu alte bloguri. S-a dus la ferma de bloguri. L-au trimis băieții de la #webfactor.
Cine sunt #webfactor? Niște cetățeni carora eu le plătesc lună de lună 167.79 lei. O să mă întrebați, desigur, pentru ce le dau banii ăștia? Păi, în principiu, pentru un singur lucru: să aibă grijă să nu-mi pice blogul. Iar dacă totuși mai pică, pentru că știți cum e, suntem în România și mai trece un Dorel cu excavatorul peste rack-ul tău cu servere, tot de banii ăștia îmi cumpăr dreptul de nepișare pe mine.
Sau așa credeam eu. Dar se pare că credeam prost. Pentru că se fac în curând 24 de ore de când blogul meu e picat, site-ul #webfactor e mai mort decât un dinozaur pe care l-a prins glaciațiunea la plajă, iar cetățenii despre care facem vorbire, adică exact cei care încasează lună de lună cei 167.79 lei, nu răspund la telefon, și-au desființat pagina de facebook, nu pot fi contactați pe nicio cale și în general nu zic nici pâs și nu fac nimic din ce ar trebui să facă o societate comercială care încasează niște bani ca să-ți ofere niște servicii. Iar asta, dragii mei, în limbaj mai puțin ortodox se traduce într-un singur fel: s-au pișat pe mine.
Well, știți cum se spune „Fool me once, shame on you; fool me twice…” – Spune Mihai Vasilescu pe Facebook

Suntem curiosi cand se va remedia situatia si daca au back-up-uri la siteurile de mai sus. De asemenea sper ca proprietari acestor websiteuri sa aiba propriile back-up-uri in caz de ceva.

UPDATE: Inca nu merg blogurile hostate la webfactor, o parte din ele si-au revenit probabil pentru ca ownerul avea back-up separat de webfactor. sebastianbargau.ro este si el pe lista bloggurilor care sunt inca nefunctionale.