Urla social media de gestul lui Ciodache

Posted by

De cand am vazut prima postare eram sigur ca toti or sa sara in sus. O singura postare am vazut-o obiectiva in care Dragos Stanca spunea despre Ghinea de la USR care ar fi facut acelasi gest in urma cu cateva luni.

Oricum dincolo de lipsa de bun simt si de statutul de parlamentar, nu prea poti sa ai pretentii mari de la mizerile pe care le avem in parlament. Pana la urma noi le-am pus acolo. Si nu sunt eu cel care trebuiea sa te judece ca ai votat cu cine nu trebuia sau nu ai votat deloc, a fost alegerea ta.

Ceea ce vroiam sa spun e altceva, pe mine nu m-a deranja sa-mi arate toata ziua la tv din parlament semnul ala si sa vina si cu un afis „mu** Haotik” ca zau daca m-as supara, dar sa nu mai imi dea pe la spate asa cum mi-au dat cand mi-au crescut minimul pe economie si a trebuit sa dau afara din angajati, asa cum imi dau cand imi impun noi si noi taxe, noi si noi reglementari, ba iti trebuie casa de marcat, ba iti trebuie nu stiu ce declaratii, ba iti trebuie nu mai stiu ce. Am stat la coada la politie pentru un cazier ca dupa aceeea la ANAF sa nu fie nevoie de el. Si acolo am stat la coada si statul asta la coada insemna bani peirduti, alergatura asta inseamna bani pierduti. 

Inflatia si tampeniile pe care le fac inseaamna clienti care dau faliment si clienti care dau faliment sau isi inchid pur si simplu firmele inseamna mai putini clienti care platesc facturile firmei mele. 

Macar sa nu-mi mai dea astfel de mui si sa fie singura aia pe care mi-o arata de la tribuna parlamentului, eu zic ca nu as mai zice nimic.

Cant toata lumea mergea cu mesajul ala de la numar de la masina eu nu m-am bagat am zis ca nu e ok si mi-am vazut de viata mea, dar cam tot pe vremea respectiva am inceput sa ma gandesc cam cum sa le dau si eu, asa cum imi dau eu mie, nu prin semne si mesaje, nu prin iesit in strada ci in moduri care sa-i doara daca vor fi mai multi ca mine.