Cauti saloane unde gasesti machiaj pentru evenimente in Alba Iulia? Descopera-le prin Stailer

Posted by

Cand mergi la evenimente esti ca scos din cutie, te pregatesti intens, eventual cu cateva zile inainte. Nu uiti nici de programarea la salon, te lasi pe mana unui specialist in beauty, sa scoata tot ce e mai bun din tine. Acum despre cata bataie de cap ai in a gasi salonul potrivit nevoilor tale, este o alta poveste.

Care sunt acele saloane unde gasesti machiaj pentru evenimente in Alba Iulia? Sau care este salonul unde costul unei sedinte de make-up sa nu fie foarte exagerat? Platforma Stailer te ajuta sa descoperi toate acestea. In plus, prin aceeasi metoda poti si sa te programezi la salonul ales de tine. Totul online, simplu, rapid si mai ales gratuit!

De ce Stailer

In ultima vreme tot mai multi au ajuns sa puna pret pe digitalizare. Sunt restaurante, saloane si nu numai care permit realizarea unei programari, rezervari sau a unei comenzi online, din pagina oficiala. In cazul in care tu cauti un salon din orasul tau, mai avantajos este sa alegi platforma Stailer. Din aceeasi pagina ai mai multe optiuni la indemana.

Stailer permite liber acces publicului larg si pune la dispozitie serviciile saloanele de hair and beauty din peste 40 de orase ale tarii. Acestea sunt fie nisate, adica specifice pentru barbati sau femei, fie au servicii mixte. Asadar, fie pentru barbatii care cauta un barbershop in Alba Iulia sau femeile in cautarea unui salon unde sa isi puna extensii de par in Iasi aceeasi platforma este un raspuns potrivit nevoilor lor.

Cum functioneaza

Accesezi pagina stailer.ro si in filtrul din prima pagina introduci datele de interes. Asta inseamna sa alegi orasul, pentru cine este serviciul dorit, precum si data si ora dorite pentru programare. In cateva secunde ai si rezultatele. Ceea ce ar dura ore in sir pentru tine, sa cauti prin orice alta metoda, care sunt saloanele din orasul tau, iata ca Stailer rezolva in secunde.

Lista de saloane iti este afisata, acum cum vei alege unul? Fiecare salon inscris in aceasta platforma este prezentat cu informatii detaliate. Vei sti cat ar dura un serviciu, care este costul acestuia, ce spun clientii despre salonul respectiv. In plus, ai la indemana si fotografii din locatie. Alegi ce corespunde cu preferintele tale si bugetul disponibil si poti seta imediat o programare.

Avantajele platformei Stailer

Exista si aplicatia dedicata ce poarta acelasi nume. Accesul este gratuit, descarcarea ei este gratuita. Oricine isi poate seta o programare la salon utilizand metoda Stailer. Nu va conta cate astfel de programari realizeaza. Pentru cei care aleg sa isi creeze un cont de utilizator, vor exista si mai multe avantaje. Unul din acestea este posibilitatea de a seta un reminder de tip sms pe care sa il primesti cu ceva timp inainte de o programare.

Pentru cei care inca nu au incercat Stailer are deci doua variante de acces. Programari gratuite, anulari gratuite, totul mai simplu ca oricand. Asadar, de ce sa nu incerci Stailer?!

Contact: support@stailer.ro