Cum sa faci succes in afiliere

Posted by

Desi am vazut tot felul de mizerii care se fac in afiliere de-a lungul timpului, trebuie sa va marturisesc ca asta e dusa la un nou nivel, si daca dupa aceea ne intrebam de ce nu mai au credibilitate blogurile, ei bine, in poza de mai jos veti afla raspunsul si la aceasta intrebare.

Acum cativa ani un blogger era blamat ca prea testeaza multe produse si era banuit de minciuna. Blogeerul respectiv a reactionat imediat si a spus ca poate arata orcand cutiile produselor pe care le cumpara. Dar de data asta treba cu „am cumparat si am testat pentru voi” este dusa la un cu totul si cu cu totul alt nivel.

Nnu am sa va dau siteul ca e doar un exemplu din mai multe astfel de siteuri descoperite in ultima vreme, semn ca e o practica care devine din ce in ce mai des intalnita. De asemenea, certurile si scandalurile cu alti bloggeri le-am lasat in urma, undeva prin 2010, si am alte probleme pe cap de cat sa stau sa ii explic individului ca nu face bine ceea ce face.

Si sincer, cata vreme pot sa cumpar actiuni la 2performat, platforma de afiliere prin care respectivul incearca sa faca bani, nu inseamna decat ca daca aduce vanzari, atunci firma respectiva face profit, din profit poate se hotarasc sa distribuie si dividente, si astle castig si eu la randul meu de pe urma lui. Da sunt foarte cinic cand vine vorba de banii si de timpul meu, ca am purtat destui ani grija altora.

Apropo de bursa si de investitiile pe bursa, daca te intereseaza subiectul te invit sa vizitezi Fabrica De Bani, un proiect despre educatie financiara, venituri pasive si sfaturi de investitii.

Revenind la partea cu afilierea, ma bucur sa vad ca exista un om care cumpara si testeaza toate saltelele din lume. Si da, se fac bani buni din afilierea pe saltele, asa ca daca ai un blog, poate mai rupi putin din cookiurile unui astfel de blog cu un articol calumea despre saltele.