Incepe nebunia cu black friday

Posted by

Ca in fiecare an, este acea perioada din an cand se vinde orice, se cumpara orice si toate la un super pret. Asta in teorie ca in practica trebuie sa ai un ochii vigilent pentru a gasii cu adevarat reduceriile importante.

Astfel poti afla despre reduceri din timp inspectand siteuri precum blackfriday.onlines.ro si urmarid inca de pe acum produsele care te intereseaza pentru a nu rata ceva cu adevart imporant.

De aceeea e bine sa iti faci o lista cu produsele de care ai nevoie, in cazul meu lista ar fi aproape interminabila, de exemplu e pe lista mea de asteptare un Sony Play Station de vreo 3 ani dar parca mereu nu m-am indurat sa dau banii pe el si am amanat momentul achizitiei.

Dupa ce le-ai pus pe lista da-le o nota care sa iti arate importanta lor, pentru ca asa cum spuneam mai sus lista mea e interminabila si sunt sigur ca si lista ta e una destul de mare. Asta te ajuta sa selectezi cele mai importante produse de pe lista si pe care sa incerci sa le achizitionezi primlele daca sunt la reducere.

Sunt multe produse la reducere de Black Friday, dar eu ma uit intodeauna dupa produsele de generatie mai veche, adica nu ma astept la vreo reducere spectaculoasa la iPhone (ultimul model) sau la Samsung Galaxy Note 9 (abia recent aparute) ci la alte produse de mai veche generatie. De exemplu nu cred ca am nevoie de ultimul model de drona aparuta pe piata cand si o drona de generatie mai veche mi-ar fi suficienta pentru nevoile mele. La fel si in cazul unui frigider (eu inca mai sper sa fac barter pentru unul) sau a unei masini de spalat rufe. 

De asemenea ma orientez intodeauna spre produse pe care stiu ca le voi cumpara mai devreme sau mai tarziu astfel incat sa nu cheltui bugetul alocat de Black Friday pe lucruri inutile. 

Si da, sper ca v-ati stabilit deja un buget pentru asta, astfel incat sa nu stati in momentele acelea sa va scormoniti prin buzunare sau prin conturile bancare dupa ceva bani de cheltuit. Inseamna pierdere de timp si e posibil sa se si epuizeze stocul pana atunci.