Lucrarile de iarna

Posted by

Chiar daca vine iarna, lucararile in santier nu se termina ci doar anumite operatiuni nu mai pot fi efectuate, precum turnarea cimentului sau folosirea de alte materiale care impun temperaturi de peste 10-15 grade pentru a se usca. Dar sunt multe alte operatiuni care trebuiesc facute si care inplica lucrari atat in afara cat si in interiorul unei case iar pentru asta e bine sa fim pregatiti.

Cum ne pregatim cel mai bine pentru vremea rece? In primul rand ne luam haine mai groase astfel incat sa putem lucra afara fara sa fim afectati de vreme sau de temperaturile scazute din aceasta perioada. Ne cumparam o Jacheta sau o Geaca de iarna confortabila si care sa nu ne incurce in lucrarile pe care le avem de executat. Pentru asta cei de la Safety One sunt cei mai potriviti, motiv pentru care v-am pus mai sus linkurile unde gasiti aceste produse. 

De asemenea daca crezi ca o geaca e prea grea si nu ofera destula libertate de miscare poti apela la un hanorac sau bluza fleece pentru a mentine caldura corpului la o temperatura acceptabila. 

Legat de lucrarile pe care le poti face afara pe vreme rece, cred ca sunt numeroase, de exemplu eu am de taiat inca niste lemne si de sortat, mai am de facut curatenie pe o parte din curte si de asemenea probabil ma pot apuca sa sap santurile pentru ceva tevi de apa de care voi avea nevoie cu siguranta in primavara. 

O alta lucrare pe care as indraznii sa o fac singur dar despre care nu am inca toate datele este o lucrare de construire a unei impamantari pentru toate sistemele pe care le folosesc si care momentan nu dispun de un astfel de sistem.

Deci dupa cum vedeti, o sumedenie de lucrari, o parte dintre ele probabil vor dura pana in primavara, depinde si de timpul liber pe care il voi avea sa ma ocup de astfel de lucrari, deci mai mult ca sigur ca imi trebuie un echipament adecvat pentru vremea rece, pentru ca oricat de mult ar tine vremea cu mine, la un moment dat or sa vina si zilele de iarna.

La final vreau sa va intreb pe voi daca mai aveti proiecte pentru toamana-iarna aceasta sau pur si simplu le amanati pana la primavara. Uneori simt si eu tentatia sa aman unele dintre ele dar pe de alta parte stiu ca vor fi si altele de facut si ca in modul acesta reusesc sa mentin o dezvoltare constanta a noii proprietati.