Minune dumnezeiasca la birou

Posted by

M-am trezit dis de dimineata, adica pe la ora 6, ca sa lucrez la strategiile de dezvoltare a noii companii.Mi-am pus un pahar de cola si tocmai ma pregateam sa incep munca cand aud: pic…pic…pic…

Ma gandeam ca e destul de supect zgomotul acesta asa ca am inceput sa investighez coltul din care se auzea picuratul.

Cand ma uit mai atent, ce sa vezi, plangea acvariul, ca de, daca nu am si eu o icoana in birou, cumva trebuia sa se infaptuiasca minunea si fara icoana, asa ca plangea acvariu.

Si cand zic ca plangea, apoi plangea in hohote, ca a ajuns pana la vecinul de jos lacrimile lui de jale.

Ce strategii pentru noua companie. Sa vezi acum strategii de prindere a pestilor din acvariu intr-un mod in care sa nu transforme totul intr-un dezastru. 

Asa ca m-am apucat incet incet sa scot o parte din apa, apoi plantele,apoi in cele din urma pestii. Au ajuns toti inghesuiti intr-o cutie de plastic de la Ikeea.

Urmeaza pietrisul, spalarea si curatarea lui si in functie de ce constat dupa spalare pot sa decid daca il voi adauga silicon (exista silicon special pentru acvarii) sau daca trebuie altul nou.

Oricum ar fi, ziua de azi a fost total data peste cap. Abia acum pe seara printre picaturi mi-am facut timp si de provocarea zilnica.