Mobila potrivita pentru un apartament modern

Posted by

Desi uneori suntem atasati de mobila veche, probabil si din obisnuinta cat si datorita faptului ca ne leaga anumite amintiri de ea, e bine ca din cand in cand sa ne uitam pe piata dupa piesele de mobilier moderne si care ne pot aduce mai mult spatiu si mai multa eleganta in casa noastra.

De asemenea am invatat ca oricat de mare ar fi spatiul in care locuim, parca tot nu e niciodata de ajuns, si ca avem intodeauna nevoie de un pat in plus, de un dulap in plus sau mai stiu eu ce alta piesa de mobilier care pare sa ne lipseasca din casa. In contextul aceasta putem vorbi si de mobila cu pat rabatabil pentru momentele in care ai musafiri sau pur si simplu unul din pariti vine in vizita la tine si vrei sa ramana peste noapte. Si banuiesc ca nu-ti doresti sa doarma inconfortabil pe canapea.

Desigur vei putea spune ca exista si saltelele gonflabile dar mai ales vara nu-s deloc confortabile pentru ca nu respira si nu ajuta la disiparea caldurii asa ca ne intoarcem tot la canapeaua sau biblioteca cu pat rabatabil despre care va vorbeam mai sus.

De ce un pat rabatabil?

In primul rand ofera mai mult spatiu in camera de zi si pe timpul zilei poti utiliza spatiul respectiv in alte scopuri fara sa te incurce prea tare patul.

In al doilea rand, pretul nu este unul exagerat de mare in rapot cu beneficile pe care le aduce o astfel de piesa de mobilier

In al treilea si nu in ultimul rand, este ideal pentru living room sau camera de zi, pentru ca nimeni nu va sti ca in spatele bibliotecii tale se ascunde un pat pentru situatii de urgenta (musafiri, rude aflate in vizita si care raman peste noapte, etc)

Video mobilier rabatabil