Nu mai avem salvarea fantomă care răpeste copii pentru trafic de organe, acum ni-i fură americanii

Posted by

Urmaresc fara sa vreau de cateva zile tot scandalul legat de luarea cu forta a unui copil orfan din familia adoptiva in care a crescut dar care nu mai avea nici un fel de drepturi legale si tot scandalul din social media pe tema aceata.

Acum aproape un an de zile erau homosexuali cei care ne luau copiii, acum sunt americanii si in ritmul asta o sa vad in maxim 2 ani de zile oameni pe strada care vor prostesta impotriva extraterestilor care ne iau copii.

Copii de care nu ne pasa absolut de loc… ia sa vedem… avem un caz de coruptie in care angajatele de la DGASPC lucrau la biroul unui „stimat” domn ajuns acum la racoare.

Avem 122 de familii care nu au vrut-o pe Sorina. Avem inca zeci de mii de copii orfani deca re de cele mai multe ori nimanui nu-i pasa, sau ma rog sunt cateva exceptii, asistenti maternali de buna credinta care incearca sa faca tot ce pot pentru acestii copiii.

Poate ca doamna Procuror a gresit in modul de abordare, nu-i iau apararea. Probabil ca niste organe abilitate ar trebuii sa se uite atent la ceea ce s-a intamplat acolo si sa traga anumite concluzii. Dar de aici pana la a iesii in strada sa cereti anularea adoptiei…. e un drum lung….

A doua tema care ma distreaza este sechelele cu care copila o sa ramana toata viata. De parca acesti copii nu au multe alte sechele din pacate, mostenite de multe ori si faptul ca o procuroare a tras-o cu forta din familia unde era o sa ii lase urme adanci toata viata. Sa inteleg ca daca ma duc in parc la un copil si o sa ii spun ca-i idiot saracul o sa aiba nevoie de o armata de psihologi ca sa-l repare, ca asa e in ziua de azi, ramane copilul cu sechele, si asta o spune o natie care a fost batuta cu cureaua si nuiaua, care a fost abuzata de atat de multe ori si daca ar fi sa ne luam dupa ce spun psihologii am fi toti numai sechele.

Si nu, faptul ca suntem prosti nu e de la bataia primita cu nuiaua cand eram mici.