O epoca in care omenirea se schimba

Posted by

Urmariti cu atentie filmul de mai jos, pana la capat. In general, comportamentul unui copil e mostenit cumva din comportamentul parintilor; eu, personal, gasesc multe obiceiuri (sa le spunem asa), fie bune, fie rele, pe care le mostenesc de la parintii mei. Prin autocontrol si educatie, caut ca pe unele dintre ele sa le alterez si astfel sa am un mindsed diferit de cel mostenit.

Analizand anumite aspecte din filmuletul de mai jos, nu as putea spune ca parintii acestui copil i-au insuflat ideile pe care le are, ci par ca acestea vin pur si simplu din alta parte, ca si cum, in anumite momente ale istoriei, anumite evenimente sunt menite sa se intample pentru ca noi, toti ceilalti, sa evoluam si sa ne transformam in ceva mai bun. Pur si simplu, copilul acesta pare venit dintr-o alta lume. Desi am fost multa vreme pasionat de stiintele parapsihologice, evit sa ma duc cu discutiile in zona aceasta si o sa va las pe voi, cititori ai blogului, sa trageti singuri concluziile care va plac.

Nu vreau sa ma mai lungesc cu vorba, va las sa priviti cele 6 minute ale clipului, cu siguranta ca veti ramane profund impresionati de aceasta poveste. La final o sa va rog sa-mi lasati intr-un comentariu impresia pe care acest clip v-a lasat-o; m-ar ajuta mult sa vad daca sunt si alti oameni care gandesc ca mine si sunt emotionati cand vad astfel de lucruri.

Eu, unul, am ramas impresionat vazand un astfel de mod de a gandi lucrurile si sper ca si voi. Nu ramane decat sa asteptam sa vedem daca acest copil, peste 20 de ani, va ajunge sau nu un vizionar care schimba cu adevarat lumea la nivel macro, pentru ca la nivel micro deja o schimba, sunt sigur de asta.