Rebranding Gadget4U.ro

Posted by

Zilele acestea cei de la Gadget4U.ro au ales sa treaca print-un proces de rebranding si sa redefineasca putin atat directia siteului cat si interactiunea cu publicul. Asta ma face sa ma gandesc daca nu ar fi bine sa regandesc un proces de rebranding si la digipedia.ro, nu ca nu mi-ar place modul in care arata si functioneaza siteul acuma dar poate ca e timpul sa am o tema mai aerisita, cu un font ceva mai mare, chestii care se pot rezolva si din css dar poate ca o schimbare nu strica din cand in cand.

Legat de proiectul celor de la Gadget4u.ro, stiu ca va pregatesc si alte cateva suprizie pe acolo, baietii sunt pusi pe fapte mari si vor sa-l salte la un nou nivel. Stiu toate acestea pentru ca i-am mai ajutat din punct de vedere tehnic cu una cu alta in tot acest proces de rebranding prin care trec.

Per total imi place ce au facut dar probabil ca mai au de perfectonat mici chestii pe acolo, undele chiar vreau sa le sugerez eu.

Daca aveti sugestii le puteti lasa si aici in comentarii, sunt destul de sigur ca Stefan le va citii si va studia cu atentie fiecare sugestie sau propunere pe care o lasati aici.

De asemenea, de data asta va intreb pentru DigiPedia.ro, cam ce materiale v-ar interesa sa gasiti pe blog, in afara de cele existente? Mai multe articole de opinie, mai multe review-uri, mai multe tutoriale? Astept cu interes parerea voastra si pe aceasta tematica.