Si eu care credeam ca am dat ce-i mai rau din mine :D

Posted by

Acum multi ani cand injuram de plictiseala niste hateri pe Twitter am crezu ca asta e cel mai rau lucru pe care il poate face un influecer prin care sa-si distruga brandingul personal. Prin urmare Samsung s-a sesizat si mi-a retras imediat distinctia de Samsung Ambasador. Am gresit si am platit pentru greseala mea. Ceva luni mai incolo a gresit si Buhnici cu ceva prin Barcelona (nu are rost sa dau detalii ca nu sunt genul care sa arunce cu noroi), ajuns pe acolo pe banii Samsung, si a primit si el o pedeapsa, un fel de embargo o luna ca sa nu mai afiseze brandul sau ceva, l-au taiat o luna de la plata si aia a fost tot. Ca asa se masoara lucrurile in online, nu cu aceasi masura pentru toti.

De data asta e mare scandal cu absurditatile pe care individul le-a spus, o luna doua si pe urma companiile isi reiau sponsorizarile bine mersi, o sa vedeti. Si eu, si Vali si multi altii din industrie cam stim ce fel de caracter are omul dar caini latra, carutele trec. Cam asa o sa fie si cu marele scandal despre „piele” si „vergeturi”.

Cea ce ma frapeaza insa e faptul ca cineva poate sa spuna asa mari tampenii fara sa isi dea seama de ce face. Si pe urma mai si spune ca vezi domnule e un atac la persoana lui, ca „e interese mari la mijloc”. Cam la fel cum se vaita si aia din Mamaia, presa e vinovata ca nu mai au ei turisti, nu preturile mari, serviciile de rahat si nervii pe care ii ai atunci cand mergi in vacanta la noi pe litoral. Da, daca nu ai fost niciodata prin alte parti si nu ai cum sa compari poate ca zici ca e bine, dar dupa ce ai fost nu prea te mai poti intoarce pe litoralul romanesc.

Revenind la nenea Buhnici, facem pariu ca peste 3 luni e bine mersi ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic?