Spune-mi explicit ce te doare. Sarahah.

Posted by

De cateva zile circula pe internet un site care iti permite receptionarea de mesaje anonime de la prietenii si haterii tai. Mie mi s-a parut interesanta ideea si am zis sa testez si eu produsul minune, sa vedem ce se intampla si m-am bucurat sa vad ca primesc mesaje de incurajare, mesaje de sustinere pentru ceea ce fac si chiar si mesaje semnate.

Mai mult de atat, am fost curios sa vad de unde vine numele de Sarahah. Ei bine, vine din limba araba si se traduce prin „EXPLICIT”, de unde si titlul ales pentru acest articol. Platforma in sine mi se pare geniala atat pentru incurajari, cat si pentru un feedback corect sau, de ce nu, pentru a aduna date despre modul in care te percep ceilalti.

Asadar, daca esti hater sau mai putin hater, spune-mi explicit ce te doare direct prin intermediul platformei: https://dragosschiopu.sarahah.com/ .

Pana acum am primit doar mesaje de incurajare si sustinere, ceea ce m-a facut sa cred ca lumea are despre mine o parere chiar mai buna dacat propria-mi parere despre mine. Oricum, cei care ma cunosc stiu ca sunt incapatanat si cand imi pun in cap sa fac ceva, cam fac, indiferent daca parerile celorlalti sunt pro sau contra, deci si in cazul de mai sus, indiferent de incurajari sau ce postati, eu voi continua sa fac in continuare ceea ce fac, adica lucruri bune, sa construiesc chestii in online si sa ma dezvolt pe mine personal.

De asemenea, poti sa iti faci si tu cont pe platforma si daca ne stim, sa ma bati prieteneste pe umar si sa-mi dai link-ul, ca sa pot sa-ti dau si eu, la randul meu, feedback despre tine si despre modul in care te percep eu in online, feedback ce s-ar putea sa te incurajeze, sa te supere sau sa te motiveze sa mergi mai departe.

Exista si reversul medaliei la acest sistem. De exemplu, tare as fi vrut sa stiu cine mi-a lasat comentariul asta: „Ești un tip super! Ai grijă de tine și continuă să faci tot ce-ți trece prin minte: doar așa vei descoperi adevăratul sens al tău și al vieții.„, dar na, in viata nu le poti avea pe toate. Glumesc. Stiu de la cine e mesajul si ii multumesc, este vorba de o tipa super, dar nu va spun cine.

Si ca sa fie treaba treaba, comentariile la acest articol sunt dezactivate. Pai ori comentam anonim, ori nu mai comentam deloc. NU?

3 comments

Comments are closed.