Unde o sa-ti petreci concediul in acest an?

Posted by

Desi vremea de afara este destul de capricioasa si nu prea ne lasa sa ne facem planuri pentru viitorul apropiat trebuie sa acceptam faptul ca avem la dispozitie si varianta in care sa gasim un loc cu soare, in care sa ne relaxam. Cam la asta ne duce gandul pe fiecare dintre noi, mai ales ca trebuie sa avem in vedere si faptul ca pentru a ajunge intr-un colt de paradis avem nevoie si de diverse sume de bani.

Mai mult sau mai putin am putea spune ca ne putem petrece concediu oriunde pe acest pamant, cu exceptia bugetului, caci de cele mai multe ori trebuie sa ne gandim si la acesta. Sau ati putea apela si la varianta in care sa va programati concediile cu mult timp inainte. Astfel veti fi siguri ca veti ajunge in acele destinatii pe care vi le doriti si de ce nu veti economisi si diferite sume de bani la acest tip de pachete pentru vacanta.

Indiferent ca vorbim despre sezonul rece, cand fiecare dintre noi se gandeste la zapada, partii si ski (nu uitati ca aici puteti economisi o parte din bani si daca va achizitionati schiuri second), cat si despre sezonul cald, plaja, mare si soare. Despre asta este vorba cand spun ca trebuie sa va pregatiti din timp pentru vacanta. Si poate ca ati observat si voi deja ca cele mai mari beneficii si avantaje le aveti atunci cand va planificati vacanta de vara inca de pe timpul iernii si viceversa, ca sa nu mai amintim despre optiunile pe care le aveti la dispozitie daca vreti sa calatoriti in afara tarii.

Pe de alta parte daca luati in calcul sa va programati vacanta din timp ati putea sa alegeti un loc potrivit si pe meleagurile noastre. Totusi, insa, trebuie sa aveti in vedere ca veti scoate ceva mai multi bani pentru aceasta vacanta decat daca ati opta pentru o vacanta in afara tarii. Este foarte posibil sa intalnim si persoane foarte patriote care vor spune ca nu au avut suficient timp sa viziteze tara si in consecinta nu au de gand sa plece in alta parte.

Ceea ce este foarte adevarat avem o tara frumoasa, numai ca nu prea stim sa avem grija de ea si sa o protejam. Si acum fie vorba intre noi la ce infrastructura avem cum sa stai sa-ti petreci vacanta in tara, cand pierzi majoritatea timpului pe drumuri, in loc sa te relaxezi unde ti-ai propus. Stiu ca astfel de lucruri dau batai de cap tuturor mai ales daca luam in considerare cele spuse mai devreme, insa nu putem face nimic in acest sens daca cei ce trebuie sa ia decizii pozitive nu fac asta.

Tot ce putem face este doar sa-i taxam la vot, numai ca si acest aspect este destul de complicat. Si totusi ma intreb daca in conditiile date mai sunt persoane care isi doresc sa-si petreaca intregul concediu in tara? Oare cati dintre noi sunt dispusi sa faca asta si cati sunt nerabdatori sa ajunga pe meleaguri straine?