Urmarim filme online? Pro si contra

Posted by

Va spun inca de la inceput ca eu nu doar ca urmaresc filme online dar am inceput mai nou sa urmaresc online si diverse emisiuni pe care le vad intai la tv. De ce fac asta? Din cauza timpul pe care il am la dispozitie in primul rand. Chiar daca sunt dispus sa platesc si chiar platesc pentru asta, consider ca merita fiecare banut pentru ca in felul acesta sunt mai responsabil cu calitatea emisiunilor pe care le urmaresc dar castig pe de alta parte avand posibilitatea de a imi organiza timpul asa cum doresc.

De exemplu mi-a placut la nebunie o emisiune de pe Discovery care rula undeva pe la ora 12 noaptea, o parte din episoade le-am urmarit la tv, dar trebuia mereu sa am grija ca in seara de Luni sa imi pun in calendar emisiunea. Dar a fost si un moment in care urmatoarea zi, marti, a trebuit sa ma trezesc la ora 6 dimineata cu ceva probleme mul mai urgente decat emisiunea respectiva, prin urmare am renuntat sa urmaresc episodul din seara respectiva.

Asa ca in cele din urma m-am suparat si am decis sa le urmaresc online, e drept ca m-am lovit repede de mesajul „indisponibile in aceasta tara” ceea ce mi s-a parut putin cam nedrept asa ca m-am mutat virtual intr-o tara mai normala si mai indepartate de lumea a treia in care locuiesc si astfel am putut obtine acces la episoadele preferate. E drept ca a trebuit sa platesc pentru acest acces si sincer sa spun inca nu am avut timp sa le urmaresc, dar macar am optiunea aceasta de a le urmarii atunci cand timpul imi permite aceasta.

Sunt si multe siteuri gratuite de genul fmovies si altele dar acestea sunt orientate mai mult spre filme online si mai putin spre emisiuni. De asemenea sunt curios, inca nu am avut timp sa ma interesez daca sunt si programe de genul HBO Go de la televiziuni celebre de prin America si la care sa imi ot face cumva abonament. Ma gandesc la ABC si CBS in special (sper ca le-am scris bine numele) pentru ca acolo aveau cateva emisiuni foarte interesante pentru mine.

Oricum daca dati o cautare dupa free movies online veti gasii cu siguranta sute de siteuri cu filme gratuite, cu tot felul de optiuni, cu calendar pentru aparitia serialelor preferate si multe altele.