Ai face bine să nu subestimezi pedichiura medicală. Iată de ce!

Posted by

Statisticile arată că bărbații sunt mai predispuși decât femeile să aibă unghii încarnate. Unul din motivele pentru care acest lucru se întâmplă are legătură cu modul greșit în care sunt tăiate unghiile de la picioare. Află mai multe despre acest lucru din rândurile ce urmează.

Unghiile încărcate nu sunt o urgență medicală, dar, cu toate acestea, pot fi deranjante. Atât vizual, cât și dureroase. Pe măsură ce timpul trece, unghia crește, aceasta nu se vindecă de la sine. Este nevoie de intervenție medicală, pentru că riscul este de a infecta zona. Ai nevoie de servicii de specialitate dacă nu este situația prea gravă. Așadar vei apela la pedichiura medicala Oradea sau din orașul tău. Nu uita, poți face o programare rapidă prin Stailer.

Ce este pedichiura medicală?

Se referă la servicii de specialitate ce combină tehnica curățării manichiurii cu tehnica medicală. Scopul nu este de a realiza manichiura estetică, nu implică aplicarea produselor de tip ojă de orice fel, ci se referă la corectarea direcției unghiei. O unghie care crește greșit, este încărcată, afectată de ciupercă, poate chiar infectată, are nevoie de o abordare complexă, diferită și de îngrijire constantă. Efectele se văd în timp, dar și pe moment, pentru că permit unghiei greșit crescute să fie stilizată și tăiată corect, fără risc.

De cele mai multe ori pacienții simt imediat după că nu mai au aceleași dureri, asta pentru că sursa durerii era unghia care împingea în carne.

Doare?

Pedichiură medicală nu este dureroasă, ba chiar mai mult decât atât, are efecte benefice și imediate din acest punct de vedere. Va dispărea durerea cauzată de creșterea unghiei încarnate.

Din seria întrebărilor legate de acest tip de serviciu se numără și interesul față de costuri. Este bine de spus că prețul este diferit și mai mare față de cel aferent manichiurii clasice. Asta pentru că și procedura este diferită, implică curățare și igienizarea unghiei problematice. De asemenea, sunt folosite tot felul de produse profesionale de îngrijire și curățare. Dacă vei face programarea dorită prin Stailer ai acces la lista de prețuri și știi și cât va dura aproximativ ședința de pedichiură medicală solicitată.


De câte ori mergi la pedichiură medicală?

De câte ori este necesar până când probleme se remediază. În multe dintre cazuri sunt asociate probleme legate de unghiul de creștere al unghiei, dar și de prezența unei ciuperci care afectează sănătatea unghiei. Este recomandat să urmezi ședințele specifice de pedichiură medicală până când rezolvi problema și unghia crește corect.

Oricând ai nevoie de o programare la un astfel de serviciu poți face acest lucru prin intermediul platformei stailer.ro. Este mai ușor să găsești astfel salonul potrivit unde să ai parte de acest tip de serviciu. Atenție, nu este același lucru cu pedichiura clasică, persoană în cauză trebuie să aibă cunoștințe și experiență în acest sens. Așadar triază-ți opțiunile mai ușor, alegând corect unde mergi. Află cât costă și programează-te rapid prin Stailer.

Contact: support@stailer.ro