Inca am o afinitate pentru acest blog

Posted by

Asta e prima oara de cand a inceput provocarea cand scriu pe acest blog dupa ce scriu un articol pe dragosschiopu.ro. Chiar m-am mirat sa observ ca in fiecare zi prima idee de articol si primul blog pe care postam era acesta, ca aici imi vin mult mai usor ideile, ca am o lejeritate mai mare la scris si sunt mult mai relaxat.

Poate fi si din cauza faptului ca acolo iau lucrurile mai in serios si vreau sa fie mai profesional, sa fie materialele cele mai bune si cat mai de calitate. Se pare ca de-a lungul timpului de cate ori am incercat sa fac lucrurile in joaca, sa nu-mi pese ce iese au iesit foarte bine si cand am incercat sa fie totul perfect cumva m-am blocat pe drum.

Oricum e destul de fain sa ai doua bloguri, unul pe care sa fi foarte atent cu ce scrii si altul sa fi mai pe gluma si panarama, ca oricum cine mai citeste bloguri in ziua de azi (cifrele din google analytics contrazic pe cei care afirma asta, dar e bine si sa creem mituri)

Blogul pana la urma e o reflectie a gandurilor noastre si e fain cand poti admira reflectia din doua perspective diferite. Oare ce as scrie pe blog daca blogul ar fi cu autor anonim? Ar fi diferit mesajul pe care l-as adresa cititorilor? Cat de diferit?

In rest, se apropie craciunul? V-ati pregatit de sarbatori? Unde faceti revelionul? 

One comment

Comments are closed.