Panel led premium doar pe site-ul celor de la Sercom Electric!

Posted by

În amenajarea fiecărei locuințe cât și a altor spații trebuie să avem un sistem electric creat conform unor standarde de confort şi siguranţă, astfel încât să nu întâmpinăm neplăceri atât în viitorul apropiat cât şi în cel îndepărtat. Orice instalație electrică trebuie construită doar de către personalul autorizat în domeniu, care este pregătit pentru a face acest lucru, într-un mod corespunzător.

Sercom Electric este magazinul online de unde poți achiziționa tot ce ai nevoie atât pentru construcția instalației electrice, cât și corpuri de iluminat și nenumărate accesorii. Fiecare produs provine de la producători certificați și cunoscuți pentru calitatea și profesionalismul lor. În rândurile de mai jos vei afla mai multe informații despre acestea.

Ce corpuri de iluminat să utilizezi pentru încăperi?

În gama dedicată corpurilor de iluminat vei găsi și panel led. Acestea sunt o variantă modernă, pentru care poți opta pentru a avea lumină în încăpere. Fiecare panel are o formă și o mărime diferită, pentru a se potrivi cu amenajarea pe care o faci în locuința ta. Acestea au un aspect plăcut și îl vei putea achiziționa pe cel potrivit încăperii tale.

Panelurile oferă o lumină rece, plăcută pentru ochiul uman și sunt în acelaşi timp ușor de montat. Se găsesc la prețuri accesibile, iar raportul calitate-preț este atrăgător pentru fiecare dintre noi. Vei avea o locuință amenajată corespunzător cu panelul potrivit în fiecare încăpere. Panelul poate fi amplasat de asemenea și în exteriorul locuinței tale, îl poți monta pe unul dintre zidurile locuinței sau chiar deasupra ușii, pentru a avea lumina necesară când ajungi obosit acasă şi găseşti cu dificultate cheile.

Senzor de mișcare și senzor crepuscular pentru iluminat

Senzorii sunt de asemenea accesorii importante în construirea sistemului de iluminat. Fiecare set de senzori este creat pentru a detecta atât mișcarea, cât și lumina prezentă. Senzorii de mișcare sunt amplasați în fiecare spațiu unde este necesară lumina, astfel încât la pătrunderea în încăpere a unei persoane, sursa de iluminat se aprinde automat. Nu vei mai fi nevoit să cauți întrerupătorul, deoarece senzorul de mișcare se va activa și va aprinde lumina în locul tău.

Senzorul crepuscular este de asemenea un accesoriu important, acesta va detecta nivelul de lumină din jur, iar ulterior lumina se va aprinde atunci când este întuneric. Contactând echipa de specialiști vei putea să-ți alegi senzorul crepuscular potrivit pentru spațiul în care vrei să-l montezi ulterior pe acesta. Pe pagina oficială sercomelectric.ro vei găsi atât senzorii de mișcare cât și cei crepusculari potriviți pentru nevoile tale.

Sercom Electric este magazinul online cu materiale și accesorii electrice, pe care trebuie să-l contactezi. Vei beneficia de cele mai bune corpuri de iluminat în locuința ta cât mai mult timp posibil, atât și în exteriorul său. Poți plasa o comandă în vederea achiziţionării celor necesare, fie că este vorba de panel LED, sau senzorii de mișcare sau cei crepusculari.

Ești în căutarea unui magazin online din cadrul căruia să achiziționezi cele necesare? Vezi cu ce te pot ajuta cei de la Sercom Electric.

Date de contact:

+40 753 234 068

online@sercomelectric.ro