Afla cum poti sa faci din lectura o adevarata placere

Posted by

Unii oameni preferă ca, în timpul liber, să călătorească; alții fac sport, gătesc sau își urmăresc filmul preferat. Însă mulți oameni iubesc să citească. Adevărul este și că tot mai multe persoane se îndepărtează de această activitate, de lectură, considerând-o lipsită de interes, și preferă alte metode de a-și ocupa timpul liber.

Cu toate acestea, lectura rămâne una dintre cele mai importante activități ce ajută la dezvoltarea ta ca persoană, ce te va face să îți dezvolți imaginația, cunoștințele generale și de specialitate și, în cele din urmă, să petreci un timp de calitate. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a converti lectura într-o adevărată plăcere este să găsești cartea potrivită.

În cele ce urmează îți voi prezenta câteva ponturi pentru a reuși să găsești cea mai potrivită carte pentru tine, însă cel mai important este că vei învăța să te cunoști îndeajuns de bine și să descoperi subiectele ce te atrag și te fascinează.

Cărțile de dragoste

Ești o persoană care iubește poveștile frumoase și nemuritoare de dragoste? Dacă ești o fire mai sensibilă și îți plac schimbările de situație, sacrificiile, dăruirea și drama, atunci un roman de dragoste este cea mai buna alegere pe care o poți face în privința unei lecturi pe cinste.

Un astfel de exemplu este cartea Fluturi, scrisă de Irina Binder, care e la ora actuală una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate lecturi și, în mod cert, cea mai vândută carte din România postdecembristă. Este genul de roman eseistic din care ai foarte multe de învățat despre viață, despre relațiile de cuplu și de prietenie, despre sensul existenței și despre valori autentice.

Cărțile de dezvoltare personală

Când vine vorba de anumite genuri de cărți, cele de dezvoltare personală sunt, probabil, acelea care îți pot aduce și cele mai multe plusuri. Ele te vor ajuta să vezi lumea din perspective diferite, să deslușești multe mistere ce te frământă în diverse aspecte ale vieții tale și efectiv să devii o persoană mai bună.

Dacă ești pasionat de astfel de lecturi, atunci cu siguranța ai de unde alege din colecția Editurii For You. La o simplă privire prin oferta sa de cărți, vei descoperi foarte multe lucrări despre dezvoltare personală, printre care Cartea secretelor. Să deblocăm dimensiunile ascunse ale vieții, ce-l are ca autor pe renumitul Deepak Chopra, sau Când totul se schimbă, schimba totul. În vremuri tulburi, o cale către pace, scrisă de Neale Donald Walsch. Ambele exemple sunt cărți extraordinare scrise de autori extraordinari, consacrați la nivel mondial; ele te vor ajuta să descoperi laturi ascunse ale personalității tale, dar și să vezi lumea din perspective diferite, toate constituind un sprijin considerabil pentru a te dezvolta ca om.

Cărțile de dezvoltare profesională

În viață este necesar să îmbini armonios latura profesională cu cea personală, creând un echilibru ce-ți poate aduce multă satisfacție și beneficii deosebite. Pentru a realiza acest scop cu mult succes este important să fii o persoana mereu informată și dispusă să asimileze noi cunoștințe și deprinderi.

Cum poți să te dezvolți mai bine pe plan profesional altfel decât citind cărți despre afaceri? Atunci când este vorba de business, există multe aspecte ce pot fi discutate, domeniul fiind unul foarte vast și complex.

În oferta de cărți dedicate dezvoltării profesionale, vei descoperi la Editura For You lecturi ce te ajută să fii un manager mai bun, să descoperi secretele ce se ascund în spatele unei campanii performante de marketing, cum să fii o persoana care vinde mai ușor sau cum să negociezi cu succes o înțelegere.

Printre autorii notabili publicați de Editura For You se numără Brian Tracy, unul dintre cei mai populari formatori la nivel mondial, autor al cărților Succesul în viață. Deprinderi și strategii care vă vor revela puterile și calea către succes, Schimbând gândirea îți schimbi viața și Cheia succesului financiar e la tine.

Prin urmare, indiferent care este domeniul ce te interesează, mereu vei găsi la Editura For You o carte care să te fascineze și să-ți aducă bucuria unei lecturi pătrunzătoare și intense.