Blec Fraidei pentru prosti, de la Altex

Posted by

De ieri a inceput o mega campanie de Blec Fraidei, si daca initial am crezut ca un angajat din excel de zel a scris aiurea, ei bine nu, chiar asa se numeste campania.

Eu inteleg ca atunci cand va uitati in cautari exista si oameni care cauta pe internet sau in magazinele voastre online „aifon”, „blec fraidei”, oameni care nu au auzit probabil in viata lor de limba engleza si care nu au prea multe ore de scoala dar sa faci o campanie de reduceri speciala pentru ei….

E ca si cum mi-ai spune, campania asta e pentru idioti nu pentru oameni destepti, pentru aia care nu au scoala, care nu au un dram de cultura generala, pentru…. 

Si de ce nu i-ai zis Bleg Fraidei, era o forma mai evaluata sa le spui pe fata ca-s prosti, le spuneai ca-s doar blegi. 

Dincolo de asta au reduceri faine, asa ca va invit sa aruncati o privire poate va face ceva cu ochiul, sau asteptati marea reducere de Black Friday. Dupa campania astora aprope ca nu mai nimeream Friday.

Scurta lectie de engleza pentru cei care habar nu au ce e cu vinerea neagra

Friday = vineri (din engleza)

Black = negru (tot din engleza)

Se scrie cum e mai sus, se citeste cam cum e campania astora de la Altex.

Ce s-a intamplat atunci si de ce a aparut aceasta sarbatoare aproape religioasa? Va las pe voi sa cautati pe google daca nu stiti. De ce i-am zis aproape religioasa, ca parca la pupat moaste nu se omoara lumea ca la Black Friaday.

One comment

Comments are closed.