I’m in, batalia suprema

Posted by

Dragos vine cu o provocare suprema, o batalie pe viata si pe moarte in blogoosfera prahoveana la care m-am tot gandit daca pot sa ma bag sau nu si eu.

Probabil batalia dintre mine si Dragos o sa fie cea mai controversata si o sa dea mult de gandit celor care activeaza in domeniul psihologiei si psihiatriei. Dar viata e frumoasa cand te distrezi, si desi nu cred ca sufar de personalitate multipla, probabil putina nebunie tot e necesara ca sa te bagi la o asemenea confruntrare.

Pana la urma ar putea fi confruntarea dintre mintea reactiva (adica eu) si cea analitica (ceea a antreprenorului care priveste o problema din cat mai multe directii). 

Deci confruntrarea suprema cum i-am spus mai sus (o fi si din cauza ca tocmai am terminat de mancat o Pizza Suprema) o sa fie ceva foarte interesant, mai ales ca de curand Dragos a inceput sa-si asume anumite lucruri asa ca nu cred ca o sa fie o problema sa-si asume si treaba asta cu personalitatea dubla.

In caz ca va simtiti bulversati, va dau un sfat, nu ma luati prea in serios, eu m-am luat o vremea si nu mi-a adus nimic bun. Viata e ca sa te simti bine, sa traiesti, sa faci orice iti trece prin cap si sa nu-ti pese prea tare despre cum te judeca altii.

Da, inca mai imi ling raniile trecutului, unele se vindeca mai greu, dar indiferent de ce alegem sa facem, viata merge inainte, indiferent daca noi ii suntem sau nu alaturi.

Cam atat pentru astazi, ne auzim maine cu un nou articol, oricum o sa fie fun, eu zic ca o sa ne distam impreuna, asa ca tineti aproape.