Bloggers Meetup – intalnirea periodica a bloggerilor prahoveni

Posted by

Incepand cu luna septembrie, am decis sa reorganizez periodic o intalnire a bloggerilor din Ploiesti / Prahova, unde sa discutam despre cum evolueaza blogurile noastre, despre cum le putem creste si dezvolta si, de ce nu, si despre vesnicul subiect greu de digerat, bani din blog. Cand are loc Bloggers Meetup #1? Sambata, 9 septembrie, incepand cu ora 11:00.

Cei sceptici spun ca nu se intampla nimic la aceste intalniri, ca se fac tot felul de planuri marete si cand e vorba de realizare, se duce naibii totul in cap. Dar eu sunt vesnic optimist si va spun ca nu s-a intamplat mereu asa si ca, uneori, in urma acestor intalniri au iesit proiecte frumoase, alteori am ramas cu amintiri frumoase (stiu eu un blogger care pomeneste mereu de cat a mancat si a baut la intalnirea de la Ardeleanul Ghiftuit, deci sigur pot sa spun ca a ramas cu o amintire frumoasa de la eveniment, chiar daca, pe de alta parte, intalnirea aia mie nu-mi trezeste multe amintiri frumoase), sau pur si simplu am invatat lucruri noi. Si chiar daca eu sunt genul care le stie el pe toate si nu trebuie sa invete de la altii, trebuie sa recunosc acum public ca mereu am invatat si eu cate ceva de la ceilalti participanti.

Sunt in discutii sa avem si un invitat special de data aceasta. Daca se intampla ceva in zona asta va anunt eu, daca nu se intampla, o sa sper totusi pana in ultima clipa ca vom avea un invitat surpriza. Si ca tot veni vorba de invitati, accesul este pe baza de invitatie si poti cere o invitatie aici. De ce e pe baza de invitatie? Sunt eu paranoic si mi-e frica sa nu ne trezim cu 1000 de participanti sau mai ceva ca la Ziua Izabelei, asa ca preferam sa tinem putin sub control numarul de persoane care participa.

Daca nu ai mai fost niciodata la o intalnire a bloggerilor din Prahova, nu trebuie sa te ingrijorezi, intotdeauna sunt binevenite persoane noi atata vreme cat au un blog si vor sa invete mai multe despre toata treaba asta cu blogging-ul, asa ca aplica pentru o invitatie pe link-ul de mai sus fara sa te stresezi prea tare de faptul ca inca nu ne cunosti; dupa prima intalnire sunt sigur ca o sa iti placa si o sa vii si la urmatoarele.

Mai trebuie mentionat ca acest eveniment este organizat si sustinut de catre HUB/23, adica tot de mine, aceeasi Marie cu o alta palarie. Gata, v-am pupat si ne vedem la meet-up!