anna cori

Top sugestii de pantofi pentru o petrecere eleganta

Posted by

Se spune ca o femeie trebuie sa detina in garderoba sa cel putin o rochie neagra – celebrul concept de little black dress – precum si o pereche de pantofi rosii. Sunt doua elemente ce te pot scoate din impas foarte usor. Devenite deja optiuni clasice, nu sunt insa singurele care iti pot oferi un maxim de eleganta cand te pregatesti pentru o petrecere cu pretentii.

Top pantofi de la ANNA CORI

Descoperim astazi gama de optiuni in materie de incaltaminte, de marca ANNA CORI. Putem spune ca ai parte de mixul perfect prin fiecare alegere de incaltari: calitate, stil spectaculos si atragator. Mai mult decat atat, magazinul ANNA CORI are reprezentante in mai toate orasele; de asemenea, poti achizitiona ce te intereseaza si din cadrul magazinului online. Intelegand partea practica a situatiei, credem ca magazinul ANNA CORI ofera acea experienta complexa in materie de shopping.

Iata deci cateva sugestii:

  • Pantofii din piele matritata. Cand stilul lucios nu este de ajuns, cand simple striatii nu sunt de ajuns, ANNA CORI propune un stil de pantofi din piele matritata. Ineditul vine din faptul ca au o linie asimetrica, la partea lor din interior. Merita de incercat un astfel de stil. Rasfatul unor astfel de pantofi iti aduce mai multe optiuni. Descopera asadar ca in materie de culoare ai variante, deci nu te rezuma la o singura pereche.
  • Pantofii din piele intoarsa negri sau luciosi, cu varii culori. Si tiparul acesta este unul inedit. La un toc de 95 mm adauga un sistem de inchidere in 2 barete, incrucisate peste picior si cu accent la glezna. Practic, acest tip de pantof aduce prin stilul sau un plus de siguranta prin inchiderea sa; iti vor oferi incredere si siguranta de a pasi. Un varf usor alungit sunt completarea de tipar.
  • Pantofii florali. Un imprimeu de acest gen este femininul la maxima sa putere. Cand mai adaugi si o combinatie cu piele lacuita, pui in evidenta nu numai design-ul absolut incredibil, ci si stilul de inalta clasa. Nu trebui sa fii sobra pentru a atinge nota de eleganta impusa de un anume eveniment si implicit tinuta. Un mare plus il reprezinta faptul ca acesti pantofi au o limita a decentei, nu exagereaza in culori tari, astfel ca acel stil floral este unul reinterpretat.

Iata doar 3 dintre exemplele ce se regasesc in colectia brandului amintit. La fel de simplu poti merge pe ideea de clasic si simplism. Dar, desigur, nu uita de nevoia unui pantof in care sa te simti bine in acelasi timp. Sunt ideali pentru un stil office cat si pentru o tinuta casual.

Extra tip: gama de pantofi dama de  la ANNA CORI se poate completa cu alte si alte accesorii pe care le vei gasi im cadrul magazinului mentionat. Asa ca te poti asorta in stil fabulos cu ceea ce partenerul tau va purta. Descopera o larga colectie masculina, impreuna cu accesoriile pe care le poti potrivi oricarei tinute.