Cand vine vorba de videochat, Bucuresti este capitala lumii, nu doar a Romaniei!

Posted by

Industria de videochat din Romania avea, inca dinainte de pandemie, o cifra de afaceri de sute de milioane de dolari. Se stie ca, ulterior, masurile de restrictie si toate schimbarile petrecute in societate incepand cu anul 2020 i-au dat un impuls si mai mare.

Drept urmare, capitala Romaniei si-a consolidat pozitia de centru mondial al industriei de divertisment pentru adulti. Miile de fete care practica aceasta meserie obtin castiguri ametitoare, la care alte tinere de varsta lor nu indraznesc nici macar sa viseze.

Companiile au tinut, la randul lor, pasul cu aceasta dezvoltare in forta, astfel incat o fata care vrea sa inceapa acum o cariera ca model de videochat Bucuresti are de unde sa aleaga. Iata cateva dintre locatiile cele mai prestigioase de la Studio-20.ro, recunoscute pentru conditiile oferite si pentru profesionalism, potrivit celor mai multe pareri videochat!

Studio 20 Unirii

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti este, in acelasi timp, cel mai mare din lume. Spatiul de 1 500 de metri patrati este contine 35 de dormitoare tematice, unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si zone de relaxare, cafenea, restaurant, masaj si jacuzzi.

Fetele care lucreaza aici au parte de numeroase beneficii, printre care contract de artist-interpret, program flexibil de lucru, bonusuri, premii, asigurare medicala privata, contributie la pensie si la sistemul de asigurari de stat, echipamente moderne, suport tehnic non-stop, sedinte foto si video profesionale sau posibilitatea de a beneficia de experienta unei echipe de traineri premiata la cele mai mari festivaluri de videochat din lume.

videochat Bucuresti

Studio 20 Victoriei

Acest studio de videochat din Bucuresti pune la dispozitia fetelor 20 de spatii de lucru, cu o suprafata de peste 25 de metri fiecare. Se pune pret pe diversitatea decorurilor, astfel incat exista atat dormitoare romantice, cat si biblioteci, bucatarie, birouri sau dus, de unde se pot transmite sesiunile private dintre modele si membrii site-urilor de profil.

Decorul fastuos este rezultatul muncii desfasurate timp de 3 luni de o echipa de constructori si designeri profesionisti care au cautat si au reusit sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Nu numai ca totul arata bine, ci reuseste in acelasi timp sa asigure o stare de spirit placuta, propice pentru a face performanta.

Double D

Faptul ca romancele sunt cele mai bune modele de videochat din lume a fost confirmat in numeroase randuri de premiile internationale primite de fetele care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti. Doua dintre cele mai de succes modele au fost Raquelle Diva si Devious Angell, care au obtinut castiguri impresionante si premii precum Best Live Cam Model, Best Website sau Best Female Cam.

Odata ce au ajuns la nivelul maxim de performanta, cele doua au decis sa conduca propriul studio. Aici, fiecare fata poate sa beneficieze de sfaturi de cea mai buna calitate venite din partea cuiva care a reusit. In plus, mediul de lucru este bazat pe conceptul de munca in echipa, unde fiecare colega este tratata ca o egala.

Paseste cu incredere intr-un studio de videochat Bucuresti si vei fi, la randul tau, una dintre reginele acestei industrii, apreciata in lumea intreaga si platita pe masura!