lada frigorifica

Cat de utila este lada frigorifica?

Posted by

M-am intrebat de nenumarate ori ce ar fi mai potrivit sa achizitionez: o lada frigorifica sau un frigider? Inca nu m-am decis asupra acestei chestiuni, deoarece inca mai caut informatii si pareri, atat autorizate, cat si din partea apropiatilor. Nu as vrea sa imi cumpar ceva si apoi sa realizez ca produsul pe care l-am ales nu este intocmai alegerea corecta.

Iar alegerea nu este usoara, avand in vedere ca acasa mai am un frigider destul de incapator, ce inca functioneaza foarte bine. Numai ca pe timp de vara as vrea sa ma folosesc doar de lada frigorifica, pentru ca noi nu petrecem foarte mult timp acasa in concediu. Dar pentru a face aceasta alegere, as vrea sa gasesc raspunsul la urmatoarele intrebari:

  • cat spatiu imi va ocupa lada frigorifica?
  • consumul este mai mare decat la un frigider?
  • cat de bine se pastreaza alimentele?
  • cat de spatioasa poate fi?
  • ce sisteme de protectie detine?

Iar lista asta cu intrebari poate continua la nesfarsit. O mare parte din raspunsurile acestor intrebari le-am gasit chiar aici. Si cu cat citesc mai multe lucruri despre diferentele dintre un frigider si o lada frigorifica, cu atat dau peste un sir nesfarsit de intrebari. Nu as vrea sa acuz vreun produs din cele doua ca nu este util intr-o locuinta, dar majoritatea oamenilor cred ca o lada frigorifica este buna doar pe timp de iarna, cand tai porcul si ai nevoie de spatiu sa-l depozitezi.

Altii ar spune ca lazile frigorifice sunt numai bune pentru depozitarea cantitatilor mari de fructe si legume. Si asa cum ne-am obisnuit cu totii, oamenii prefera, de foarte multe ori, sa cumpere in cantitati mari. Pentru ca astfel au parte de preturi mult mai reduse decat daca si-ar cumpara doar necesarul pentru consum. Si aici nu stiu daca este de vina bugetul de care dispune fiecare familie sau pur si simplu este un obicei pe care si l-au format majoritatea oamenilor.

lada frigorifica
lada frigorifica

Sau poate ca un raspuns corect, la ceea ce se intampla cu abuzul de hrana, se afla undeva la jumatate. Insa, asa cum am mai spus, nevoia de a sti mai multe informatii despre lada frigorifica si pentru a face calculele necesare mie m-au facut sa scriu acest articol.