Ce inseamna leasing auto si ce conditii de finantare presupune aceasta procedura

Posted by

La un moment dat in viata se intampla sa iti doresti o schimbare, dar nu intotdeauna stii de unde sa incepi. Un apartament mai mare sau o masina confortabila – ambele suna bine.

Daca iti surade ideea unei masini noi, poti alege sa achizitionezi una cat de curand. Drumurile din tara noastra sunt anevoioase si pot crea probleme modelelor mai vechi de masini, de aceea, un autoturism model si productie de actualitate iti va oferi siguranta cand te vei urca la volan si vei fi in siguranta.

De acord, o masina este destul de costisitoare, al carei pret nu si-l permit toti oamenii, iar asta se intampla fie ca este vorba de o masina modesta, fie de una de lux. In ultimii ani se poate observa faptul ca romanii prefera leasingul auto drept metoda de finantare, iar un loc de unde iti poti cumpara masina mult visata este Elite Cars Leasing, dealer de masini noi si rulate sin Romania.

Leasingul auto – iata de ce este tot mai apreciat de romani

Atunci cand planifici sa iti iei o masina, poti fi putin reticent cu privire la partea pecuniara. Este adevarat, pretul ti-ar putea pune piedici, iar daca vei alege sa economisesti bani separat, va dura destul de mult timp, poate chiar ani de zile. Insa, de ce sa faci un asemenea sacrificiu, cand exista atatea metode de finantare in zilele noastre? Dintre acestea, romanii prefera leasingul auto. Haide sa aflam ce inseamna, mai exact, aceasta procedura.

Se poate vorbi de leasing atunci cand clientul isi poate achizitiona un automobil, nou sau rulat, dupa preferinta, cu sprijinul unei firme/institutii de finantare, care ii va pune la dispozitie oferte care sa se plieze pe bugetul dorit.

Autoturismele de la Elite Cars Leasing pot fi cumparate si in leasing, deoarece acestia colaboreaza cu un numar mare de finantatori din tara, iar, astfel, poti beneficia de o oferta personalizata de finantare.

Cu ce este diferit leasingul fata de celelalte metode de creditare?

Pentru o explicatie cat mai simplu de inteles, atunci cand vrei sa deosebesti leasingul auto de creditul obisnuit trebuie sa stii ca diferit este, in mare, dreptul de proprietate. Ce inseamna asta, te intrebi? Ei bine, sa presupunem ca optezi sa iti cumperi o masina prin credit extern. Atunci devii automat proprietarul autoturismului din momentul incheierii formalitatilor. Insa, atunci cand optezi pentru varianta de leasing, trebuie sa stii ca vei deveni proprietarul efectiv al masinii abia in momentul cand contractul este finalizat complet.

Daca vrei sa stii ce conditii finantare leasing auto exista la momentul actual, afla ca acestea nu difera considerabil de la persoanele fizice la cele juridice. Acestea prezinta similaritati, iar avantajul pentru care il aleg majoritatea oamenilor este acela ca sumele platite in fiecare luna sunt mai reduse decat in cazul creditului. Trebuie de mentionat faptul ca poti obtine leasing auto noi si rulate intr-un timp rezonabil, iar in ceea ce priveste partea birocratica vrei primi sprijin din parte echipei.

De regula, conditiile necesare pentru varianta leasingului sunt aceleasi pentru majoritatea cazurilor, iar acestea se refera la cetatenia romana, varsta minima si maxima pentru acordarea unui leasing, actele necesare si un venit care sa garanteze stabilitate. Actele necesare pentru leasing le gasesti atent structurate pe site-ul nostru, in functie de categoria de client: persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate – aici incadram birouri executive judecatoresti, asociatii familiale, birouri notariale publice, medici si avocati.

Prin urmare, achizitia unei masini merita privita ca pe o investitie, iar daca partea financiara iti pune piedici opteaza cu incredere pentru varianta leasingului auto, tot mai apreciata in prezent.

Contact:

0758908010

office@elite-cars-leasing.ro