Ce-mi doresc de Crăciun (lista de cadouri)

Posted by

Nu mai e mult și vine Crăciunul, și iar ne trezim că nu știm ce să cumpărăm, ce își dorește cel de lângă noi și ce cadou ar aprecia cel mai mult. Așa că am zis să fac o listă cu ce mi-aș dori eu cel mai mult să primesc de Crăciunul acesta și, ca să fie și mai simplu, am zis să le despart pe două categorii: idei de cadouri pentru buget redus și pentru cei cu buget mai generos.

Idei de cadouri ieftine:

O să încep cu precizarea că, chiar dacă am folosit cuvântul „ieftin”, având în vedere că e un cadou pe care îl faceți o dată pe an, totuși putem face un efort financiar și să luăm ceva mai consistent și de valoare. Și pentru că vorbim de ceva de valoare, primul lucru care îmi vine în gând, cadou pe care mi-ar plăcea și mie să-l primesc și care cred eu că se potrivește și altora, este un lingou de aur de 2 grame, care poate fi un cadou deosebit și pe care cu siguranță cel căruia îi faci cadoul îl va păstra. Eu cu siguranță l-aș păstra, e bine să ai așa ceva în portofel în caz de urgență.

Al doilea lucru pe care l-aș trece pe lista mea și iarăși e în gama cadourilor mai ieftine, bineînțeles, este un monitor portabil. Aici sunt foarte multe alegeri, așa că nu am să pun link spre un model anume, pentru că am testat și modele ieftine, și modele mai scumpe, și toate își fac treaba excelent.

Idei de cadouri pentru un buget mai generos:

Pe primul loc, bineînțeles, nu putea să lipsească telefonul mobil. Am un model destul de vechi, așa că orice model de top de la Apple, Samsung sau alte câteva branduri cunoscute nu poate decât să fie un cadou ideal; ce-i drept, modelele de top sunt destul de scumpe, dar îți și fac treaba excelent cu ele.

Pentru că se știe de pasiunea mea pentru tehnologie, al doilea pe listă nu poate să fie decât un laptop. Aici, nu aș fi poate cel mai încântat de a avea un Apple, pentru că nu sunt cel mai mare fan al lor, dar aș rămâne deschis și la posibilitatea aceasta, aș lua-o mai mult ca o provocare.

Și al treilea și nu ultimul de pe listă ar fi un PlayStation 5. Căci de, jocurile mai noi nu se mai fac pentru PS4, așa că mai devreme sau mai târziu o să vină vremea să-l schimb.

La final, nu rămâne decât să vă provoc să-mi spuneți în comentarii, voi ce ați dori drept cadou de Crăciun.