Zilele Biz 2023: Caleidoscopul inovației și excelenței în Business-ul Românesc

Posted by

Când vine vorba despre evenimente de business în România, puține sunt la fel de influente și așteptate precum Zilele Biz, festivalul anual care întrunește cei mai străluciți minți din antreprenoriat, inovație, management, media, marketing și sustenabilitate. În acest an, maratonul de cinci zile își deschide porțile în perioada 20-24 noiembrie la Biavati Events din București, promițând o experiență plină de cunoștințe aplicate, networking valoros și inspirație pură.

Peste 75 de speakeri, 5 Zile, o misiune: TRANSFORMAREA BUSINESS-ului ROMÂNESC

Festivalul se laudă cu o agendă plină de sesiuni de know-how și workshop-uri, fiind o ocazie perfectă pentru antreprenori și profesioniști să se conecteze, să învețe și să împărtășească experiențe. Peste 75 de speakeri de top vor urca pe scenă, oferind participanților acces exclusiv la povești de succes, sfaturi practice și viziuni asupra viitorului afacerilor în România.

Mesajul central al Zilelor Biz 2023 pune accent pe importanța valorilor în business și în viața de zi cu zi, subliniind ideea că „Fără valori, inteligența e doar artificială. Mai ales în business”.

Ziua Antreprenorilor: Imperiul Leilor pe scenă

Prima zi a festivalului, dedicată antreprenorilor, promite să fie una spectaculoasă, având în vedere că “Imperiul Leilor” se va muta de la TV pe scenă. Nume mari din business-ul românesc, precum Dr. Wargha Enayati, Mircea Căpățînă, Felix Pătrășcanu și Cristina Bâtlan, vor fi prezenți pentru a inspira și a sprijini idei și afaceri inovatoare.

De la inovație la sustenabilitate: zilele care conturează viitorul

Fiecare zi a Zilelor Biz aduce un focus diferit, de la inovație și management, la media, marketing și sustenabilitate. Participanții vor avea ocazia să audă de la experți în fiecare dintre aceste domenii, să participe la discuții constructive și să găsească soluții creative la provocările actuale.

Concluzie: Un eveniment de neratat

Zilele Biz 2023 se anunță a fi un eveniment imperdibil pentru orice profesionist din România care dorește să rămână în pas cu tendințele din business, să se conecteze cu lideri de opinie și să își îmbogățească cunoștințele. Cu un program bogat, speakeri de top și sute de oportunități de networking, Zilele Biz promite să fie punctul de întâlnire al inovației și excelenței în business-ul românesc.