Ce tip de muzica iti doresti sa asculti la evenimente?

Posted by

Probabil ca v-am mai povestit si cu alte ocazii ca nu imi place sa-mi pierd timpul la diverse evenimente si de aceea prefer sa ma tin deoparte de aceste chestiuni. Numai ca sunt momente si evenimente de la care nu te poti face nevazut, mai ales daca sunt acele evenimente legate de familie. Si aici ma refer la evenimente precum nuntile sau botezul vreunui micut. Nici la acestea nu sunt dispus sa ajung, dar daca trebuie… trebuie.

Insa ceea ce nu imi place absolut deloc este muzica pe care unii o prefera si nu as vrea sa aduc in discutie genurile muzicale pe care unii sau altii le prefera, ci mai mult as vrea sa ma indrept catre acele categorii de DJ si numeroase formatii de nunta ce au aparut pe piata. Mi-as dori tare mult ca lumea sa inteleaga faptul ca nu am nimic, nici cu o categorie, nici cu cealalta, dar parca nu pot sa ascund ceea ce nu imi place.

Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu nu cred ca mi-as mai dori sa mai merg vreodata la vreun eveniment unde muzica se pune de pe un laptop. V-am spus, nu am nimic impotriva lor, doar ca in opinia mea locul lor nu este la un astfel de eveniment. Si da, poate ca eu tind sa cred mult mai mult ca mai potrivite sunt acele formatii nunta Bucuresti, ce iti pot incanta simtul auditiv.

Nu vreau sa par rautacios in ceea ce priveste muzica pusa de DJ, doar ca la o nunta mi se pare mult mai bine si mai frumos sa auzi sunetul de instrumente live, vocile interpretilor. Si mai mult decat atat, poate ca si voi sunteti constienti de atmosfera pe care o poate face un band, cand vine vorba de petrecere si de distractie.

Dar poate ca eu nu sunt familiarizat cu aceste evenimente, dar cu siguranta mi-ar face mai multa placere sa ascult trupe cover band Bucuresti, decat sa ascult aceeasi muzica pe care mi-as putea pune eu acasa pe un laptop.

Si sper ca ironia mea nu a ajuns la cote maxime, dar eu cred ca ceea ce am spus si mai devreme este un aspect destul de important de care ar trebui ca persoanele ce se ocupa de organizarea unor evenimente de genul acesta sa tina cont.

Cat despre priceperea unor artisti de a face spectacol, lucrul asta tine doar de ei si de capacitatea lor de a se plia in diverse situatii. Pana la urma, totul tine de capacitatea noastra de a ne putea adapta in astfel de situatii, iar legat de muzica, sunt situatii in care se impune ca muzica sa reprezinte o prioritate si o chestiune destul de serioasa, astfel incat sa nu te trezesti cu cine stie ce porcarii la eveniment.