Cea mai sigură și mai simplă platformă pentru tranzacționarea și stocarea banilor digitali

Posted by

Lumea criptomonedelor reprezintă la momentul de față principalul plan de tranzacții online pentru anii ce vor urma, fiind cea mai sigură metodă de plată cunoscută la nivel mondial. Tradesilvania spre exemplu oferă una dintre cele mai precise platforme de tranzacționare pe bază de cripto-monede din România, oferind tuturor membrilor șansa de a folosi 16 tipuri de cripto-monede.

Pe lângă tranzacționare monedele digitale au nevoie de un loc în care să fie stocate iar de acest lucru Tradesilvania nu duce deloc lipsă oferind fiecărui utilizator posibilitatea stocării în Cloud a criptomonedelor prin intermediul unui portofel digital. Fiind o platformă ce lucrează 24 din 24 siguranța este pusă pe primul loc motiv pentru care membrii au acces doar pe bază de Cold Wallet, ceea ce înseamnă că portofelul lor digital este protejat prin intermediul autentifica-torului în doi pași cât și a unor sistemelor de tip anti-fraudă.

Deși unii sunt încă sceptici cu privire la ceea ce vrea să fie Bitcoin sau orice altă monedă și se tem să investească într-o astfel de cripto-monedă, viitorul ar putea să le schimbe părerea văzând că tot mai multe persoane se folosesc de această metodă de plată și practic nu au o altă soluție decât să treacă la ceea ce este uzual la acel moment, multe dintre companii introducând deja metoda de plată cu cripto-valute . Există un viitor în toate iar viitorul tranzacțiilor online este reprezentat de cripto-monede.

Tradesilvania pune la dispoziția utilizatorilor cea mai sigură și mai simplă platformă astfel încât tranzacționarea și stocarea banilor digitali să nu reprezinte o problemă pentru cei care abia se apucă de acest domeniu. Fiecare membru poate să tranzacționeze banii direct de pe site-ul oficial sau din aplicația Tradesilvania Exchange, ambele variante fiind complet gratuite și fără comision la tranzacționare. Toate operațiunile se efectuează instant iar monedele digitale sunt mai sigure ca niciodată, dacă într-adevăr ești pasionat și vrei ca banii tăi să fie folosiți într-un scop bine definit atunci Tradesilvania îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a te apuca de tranzacționarea online.

De asemenea dacă ești la început de drum și vrei să achiziționezi monede digitale (sa cumperi sau sa vinzi bitcoin de exemplu) o poți face fără efort doar prin intermediul cardului de debit și în doar câteva secunde de la efectuarea plății. Nimic mai simplu pentru cineva care este pasionat de domeniul cryptocurrency. Mai pe scurt, pentru cei ce nu au înțeles exact cu ce se ocupă Tradesilvania, este un portofel digital dar și o platformă de Trading, foarte bine securizată ce îți permite să ții cel puțin 16 tipuri de monede digitale în siguranță și să poți plăti în online în doar câteva secunde.