Cine este Mr. Haotik?

Posted by

Dupa o vreme in care pot sa spun ca am lipsit din online, am decis cumva sa revin si sa-mi astern gandurile din nou pe acest blog, blog de la care cumva a inceput totul. Exagerez, nu a inceput nimic de la el, afacerile mele online mergeau foarte bine cu ceva ani inainte de aparitia acestui blog si au continuat bine mersi (exceptand anumite pauze) si dupa aceea.

Oricum ar fi, personajul jucaus pe care il cunosteati a murit cumva de-a lungul timpului, motiv pentru care am zis ca e nevoie sa venim cu un concept nou si o mica schimbare in nume, de aici si Mister Haotik si nu pur si simplu Haotik.

Adica, cel putin din titlu, se vede ca nu mai stam de vorba cu un copil care arunca vorbele aiurea in stanga si in dreapta pe internet si avem de-a face acum cu un om matur, Domnul Haotik, menit sa mai arunce din cand in cand o pata de culoare in blogosfera si sa mai barfeasca pe la colturile internetului pe diversi indivizi care se cred mari specialisti in online.

Am vrut sa fac un filmulet interesant de revenire a sa, dar din pacate acum exista si alte lucruri importante in viata domnului Haotik, astfel incat nu-si mai permite sa piarda vremea cu prostii.

Daca va intrebati cumva de ce aceasta miscare, ei bine, e una care tine de fapt de strategia de dezvoltare a firmei si de faptul ca ne extindem. E o decizie de business si nimic mai mult, desi daca vreti o putem imbraca intr-o poveste frumoasa, care sa va faca sa lacrimati si eventual sa-mi aduceti o floare la „mormant”. Asta pentru cine isi mai aduce aminte de articolul cu „A murit Haotik”.

In plus, va fi un motiv in plus de teama pentru cei care de-a lungul anilor m-au iubit neconditionat, fie ei blogeri mai mici sau mai mari, sau pur si simplu oameni care pierd vremea prin online.