BLOGMEET – Aprilie 2017

Posted by

Noua generatie de bloggeri prahoveni, vazand ca noi, astia mai mari, ne-am mai ramolit si nu mai avem asa multa activitate ca pe vremuri, au decis sa ia taurul de coarne si sa organizeze ei un blogmeet. Felicitari! Asadar, iata ca avem un prim blogmeet pe anul acesta. Bogdan Dinu este cel care s-a hotarat sa se ocupe de organizarea lui. Bravo, Bogdan!

Bogdan vine cu un formular de inscriere (il regasiti mai jos in articol), dupa care am inteles ca urmeaza o preselectie a celor inscrisi si care vor participa. Din cate imi dau seama, exista un numar limitat de locuri si preselectia este una destul de dura (glumesc). Acum sper sa primeasca si un incepator ca mine, care are blog doar de cateva zile, dar care are intentii si sperante mari de la acest blog.

Ce mi-as dori eu sa vad la blogosfera locala anul acesta? Sa o vad mai activa, sa o vad ca se implica in proiecte comune si ca fac lucruri impreuna (ca sunt 2-3 sau sunt 10-20 dintre ei e mai putin important, important e sa isi uneasca fortele si sa faca lucruri impreuna).

De asemenea, ma bazez pe noul val de bloggeri, pentru a vedea ca lucrurile evolueaza si se dezvolta; si cand spun bloggeri, ma gandesc si la vloggeri, pentru ca noua generatie nu se teme de camera de filmat si sunt sigur ca au multe lucruri interesante de spus.

Mi-as dori sa vad si putina sustinere din partea presei in promovarea lor, dar astea sunt doar dorintele mele, probabil voi vedea stirea prin 2-3 ziare online locale, cred ca stiu si care dintre ele, dar in rest cred ca doar voi continua sa visez frumos.

O alta idee cu care ma confruntam zilele trecute (adica in momentul in care am decis sa redeschid blogul acesta si sa scriu pe el), era faptul ca simt nevoia unei competitii, sa ma pot lua cu cativa dintre ei la intrecere, sa vedem care posteaza mai des pe blog, sau sa masuram traficul sau orice altceva care sa ne faca sa concuram intre noi. Cel mai probabil as pierde, pentru ca timpul meu e destul de limitat in momentul de fata, dar macar as ramane cu satisfactia de a participa la „maraton”.

Pentru inscriere aveti un formular chiar pe blogul lui Bogdan si va recomand cu drag sa va inscrieti: https://bogdandinu.com/aplicatii-blogmeet/ .