iun. 20

Descoperă gama completă de utilitare IVECO Daily la Auto Schunn

Descoperă gama completă de utilitare IVECO Daily la Auto Schunn

Iveco se remarcă în rândul producătorilor de autovehicule destinate transportului rutier prin inovație și tradiție a calității.

Iveco este cunoscut ca leader al celor mai versatile produse, utilizate pe toate meridianele, iar serviciile oferite clienților satisfac toate nevoile, datorită unei game extinse de vehicule comerciale de tip ușor, mediu sau greu.

Vehiculele proiectate de Iveco sunt dotate cu cele mai noi tehnologii , au opțiuni suplimentare care protejează mediul și sunt ecologice, cum sunt motoarele care au ca și combustibil gazul natural (CNG), combustibilul de tip bio, tehnologii și motoare hibride sau electrice.

Dacă îți dorești un autoturism elegant de la Mercedes Benz sau vrei o autoutilitara modernă și puternică, e bine să alegi atunci când ai informații despre fiecare model în parte. Orice tip de business conduci, acum găsești modelul IVECO potrivit cerințelor tale.

Ai la îndemană o serie de autoutilitare Iveco, cu caracteristici și avantaje diferite, pe care le poți folosi în scopurile definite de afacerea ta. Dacă transporți material greu sau faci curierat, dacă ai de parcurs drumuri dificile și trasee greu accesibile, dacă ai nevoie de fiabilitateși rezistență, atunci Iveco are un model special conceput pentru nevoile tale.

  • Iveco Daily Furgon este considerat versatil, robust și economi, un vehicul comercial conceput să ofere confort și siguranță. Ai parte de economie de combustibil conducând acest autovehicul solid datorită unei inovații tehnologice – o turbină cu geometrie variabilă. Iveco Furgon are anvelope clasa A și se distinge prin fiabilitate și rezistență.
  • Iveco Daily Șasiu pune tehnologia la dispozitia celui de la volan, pentru o experiență deosebită de condus. Condițiile excelente și sistemele de siguranță inovative sunt de mare folos atunci cand iti petreci timpul la volan, ca profesionist.Solid și conceput să dureze, acest autovehicul are șasiu din oțel extrem de rezistent, care conferă durabilitate și robustețe.
  • Unicul vehicul conceput pentru all road sau off-road, Iveco Daily 4×4 combină confortul unei autoutilitare cu robustețea și performanțele unui vehicul de teren 4X4. Suspensiile concepute pentru drumuri accidentate, capacitatea de încărcare considerabilă de până la 7 tone sarcină totală , recomandă acest model pentru cei care au nevoie de calitate și siguranță pe orice drum, oricât de dificil.
  • Daily Blue Power este creat ca autovehicul destinat celor mai complicate livrări în mediul provocator al marilor orașe. Iveco a dotat acest autovehicul cu cele mai noi inovații tehnologice pentru protecția mediului înconjurător, prin mixul de success dintre ideile inovatoare, dotări de top, emisii dăunătoare și poluatoare reduse, performanță deosebită pe orice traseu și eficiență în trafic.
  • Iveco Daily Hi-Matic este considerat un vehicul comercial de top, dotat cu cele mai interesante opționale și sisteme inovatoare, pentru un șofat în deplină siguranță și confort. Indiferent ce traseu ai de parcurs, Iveco Daily Hi-Matic e la datorie. Îl poți utiliza fie în domeniul transportului rutier inter-urban, curierat, livrări în mediul orașelor sau misiuni mai complicate. Iveco este ideal pentru transport mobilier sau alte transporturi grele. Acum poți personaliza autovehiculul tău Iveco Daily conform dorințelor tale și exigențelor business-ului tău.

Preocuparea pentru reducere eficienta a consumului de combustibil se concretizează în noile modele Iveco Daily prin noi dotări exclusiviste ca de exemplu turbina cu geometrie variabila care este controlata electronic, cauciurile de tip Class A Super Eco. Iveco oferă clienților săi modele de autovehicule care aduc valoare oricărui proces de transport de tip profesionist.

Gama de autoutilitare este gândită pentru toate nevoile celor care optează pentru Iveco.

Iveco se poate mândri cu titlul de leader în domeniul inovației tehnologice. Multiplele recunoașteri internaționale și premii îl înscriu în rândul celor mai căutați și îndrăgiți producători de autovehicule utilitare din lume.