TOKHIT reteaua de socializare bazata pe NFT si pe tehnologia Blockchain este un proiect romanesc evaluat la 3 milioane de euro

Posted by

Asa cum am spus si in titlu un nou concept romanesc a fost evaluat in etapa initiala la valoarea de 3 milioane de euro. Conceptul constă într-o noua retea de socializare, care este bazata pe NFT, dar si pe tehnologia Blockchain.

In ceea ce priveste numele acestui concept romanesc este TOKHIT si este o retea revolutionara care permite crearea de NFT-uri intr-un mod foarte rapid si care bineinteles are si un cost foarte redus. TOKHIT, conceptul despre care vorbim, este dezvoltat de catre doi antreprenori din Cluj cu o vasta experienta in ceea ce consta mediul de afaceri dedicat industriei creative, a artistilor, influencerilor si a profesionistilor dintr-o gama variata de domenii.

Succesul pe care l-a avut aceasta retea in faza Seed Funding a dovedit faptul ca TOKHIT este primit cu deschidere pe piata, iar initiatorii acestei retele cred ca vor da noi oportunitati creatorilor de continut prin intermediul acestei retele. Asadar pentru cei care isi doresc sa participe sau doar sunt curiosi sa vada aceasta retea se pot inscrie deja pe site-ul tokhit.com, iar de acolo vor primi toate informatiile necesare.

Mai mult decat atat primele persoane care se vor inscrie pe site vor fi si primii care vor primi acces in aceasta noua lume digitala si de asemenea vor putea interactiona si cu alti utilizatori. Mai mult decat atat, unul dintre fondatorii acestei retele, Andrei Ureche a precizat:

„In acest moment, ii invitam pe toti cei care vor sa afle in premiera extra informatii despre proiect, sa intre in comunitatea TOKHIT, accesand site-ul oficial. Promitem ca revenim cu detalii in perioada urmatoare despre cum va functiona aplicatia, despre cum va arata interfata”.

Prin urmare nu trebuie sa uitam faptul ca TOKHIT este prima retea de socializare dedicata artistilor, profesionistilor din domenii variate, dar si creatorilor de continut, avand la baza componenta NFT si Blockchain.