Intr-un studio de videochat din Bucuresti se schimba mentalitati si destine!

Posted by

Viata femeilor care aleg sa lucreze intr-un studio videochat Bucuresti se imbunatateste in multe feluri, nu numai in ceea ce priveste castigurile pe care le obtin. Intr-adevar, ele ajung rapid la independenta financiara si chiar au capacitatea de a-si indeplini toate dorintele, insa in paralel evolueaza si pe alte planuri.

Exista multe exemple de fete care, atunci cand au ajuns pentru prima data intr-un studio videochat Bucuresti ca www.studio20.ro, nu aveau deloc incredere in sine, Se considerau neatragatoare, prea batrane sau prea tinere, prea slabe sau prea grase, fara mari sanse de a reusi. Totusi, au meritul de a incerca, iar aceasta decizie le schimba in mod radical parerea despre sine si despre posibilitatile de evolutie. Iata doua astfel de exemple!

Perceptia asupra varstei proprii

Unul dintre modelele de succes povesteste ce parere avea despre sine atunci cand si-a inceput activitatea, impinsa de probleme financiare. Se casatorise si nascuse devreme, fara sa acumuleze experienta in vreo ramura economica, astfel incat greu putea spera sa gaseasca o pozitie bine platita.

Pe langa aceste probleme, imaginea despre propria persoana era dezastruoasa: „Cand m-am gandit prima oara sa lucrez ca model de videochat, ma simteam de 40 de ani si credeam ca trebuie sa ai maximum 20 pentru asta!“.

Cu toate acestea, si-a luat inima in dinti si a facut pasul care avea sa-i schimbe viata, venind sa lucreze intr-un studio de videochat din Bucuresti. Aici lucrurile s-au schimbat mult in bine: „Eu, recunosc, nu aveam suficienta incredere in mine, dar colegii mei au avut si de fiecare data m-au ajutat sa imi corectez comportamentul pentru a ajunge un model de top. Faptul ca ma sustine cineva cand am o zi mai proasta ma ajuta sa-mi amintesc care este telul meu si sa lupt pentru el. Satisfactia pe care o simti atunci cand reusesti nu se poate descrie in cuvinte“.

Dupa succesul obtinut ca model, nu numai ca a scapat de problemele financiare, dar si stima de sine a crescut considerabil, iar planurile de viitor sunt mult mai optimiste: „Acum nu ma mai simt cu 10 ani mai batrana, ci cu 10 ani mai tanara. Multumesc Studio 20 si sper sa ramanem impreuna! Chiar daca va fi o zi cand nu voi mai putea lucra ca model (peste 10 ani oare?), cu siguranta voi alege sa raman aici, sa ajut alte modele incepatoare, ca trainer sau manager de studio!“.

Cat de atragatoare te consideri?

Intr-un studio videochat Bucuresti, fiecare fata are sansa de a-si etala frumusetea si de a atrage barbati dispusi sa plateasca doar pentru a interactiona cu ea de la distanta.

Unele femei sunt lipsite de incredere in sine si se concentreaza mai mult asupra a ceea ce ele considera defecte, decat asupra calitatilor cu care le-a inzestrat natura. Un astfel de exemplu este oferit de o fata care, la numai 20 de ani, nu avea deloc incredere in propriile atuuri fizice: „Stiam ca am cateva kilograme in plus si credeam ca sunt prea scunda. Nu ma asteptam sa atrag pe cineva, dar am zis totusi sa incerc“.

Ea este una dintre modele care au avut parte de succes rapid intr-un studio de videochat din Bucuresti: „Nu-mi venea sa cred ca, dupa doua luni, aveam deja numerosi admiratori permanenti, barbati care intrau aproape zilnic pe site-uri special ca sa vorbeasca cu mine. Si, datorita lor, am inceput sa castig mai multi bani decat visasem vreodata!“.

Nu face si tu greseala de a crede ca nu esti atragatoare! Vino intr-un studio videochat Bucuresti si vei constata cum atat parerea despre sine, cat si destinul se schimba in bine!