Mediul ideal pentru promovarea afacerii tale

Posted by

Cati dintre voi s-au gandit sa-si promoveze afacerile putin mai altfel in mediul online?  Si cati dintre voi sunteti dispusi sa faceti cateva schimbari in acest sens? Nu stiu ce parere aveti voi despre promovarea in online sau despre acea promovare prin intermediul blogurilor, dar din experienta va spun ca aceasta metoda intotdeauna a dat roade. Cum poti avea parte de o astfel de promovare?

Pai este foarte simplu nu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa cauti acele persoane ce detin un blog vechi si care sunt pricepute in a scrie advertoriale pe bloguri. Stiu ca pentru tine a sta sa cauti acele persoane potrivite va fi o pierdere de vreme, mai ales daca nu ai nici o idee unde ai putea gasi astfel de oameni disponibili sa scrie pe blogul lor un astfel de text publicitar.

O varianta foarte reusita pentru tine ar consta in participarea la evenimente de tipul intalnirilor dintre bloggeri. Astfel vei observa cercurile si oamenii importanti, care stiu sa scrie, sa promoveze si de ce nu care stiu sa vanda mai departe un produs. Pe de alta parte intrand in cercurile lor te vei informa si vei stii ce trebuie sa le ceri atunci cand tu iti doresti o campanie de promovare foarte bine realizata.

Bineinteles, eu, aici v-am explicat varianta in care timpul va permite sa intrati in contact cu bloggerii si sa-i cunoasteti, dar sunt si situatii in care poate nu esti dispus sa-i cunosti sau poate ca nu ai acel timp liber la dispozitie, necesar pentru a cunoaste bloggerii si mediul acestora. Iar daca timpul nu-ti permite sa faci asta poti apela la acele firme specializate in promovare online si iti poti culege roadele de acolo.

Insa fiecare stie cel mai bine ce are de facut si bineinteles fiecare isi face socotelile in felul sau. Unii spun ca daca s-ar indrepta catre firmele de specialitate pe promovarea online pretul pe care ar trebui sa-l plateasca este mult mai mare, altii in schimb apreciaza munca firmelor si spun contrariul despre ele. De aceea indiferent ca veti opta pentru prima varianta sau cea de-a doua varianta promovarea se va face.

Totusi trebuie sa fiti atenti la seriozitatea oamenilor si sa nu uitati sa va masurati rezultatele oferite de catre firme sau de catre bloggeri. Probabil ca la un moment dat veti fi surprinsi sa constatati anumite lucruri, si de ce nu, este posibil sa va schimbati optiunile pe care le aveti in prezent.

One comment

Comments are closed.