Bloggers Meetup #2 – Pareri dupa

Posted by

Iata ca a avut loc si cea de-a doua editie a evenimentului lunar sustinut de HUB/23, eveniment unde bloggerii din Ploiesti vin sa se cunoasca, sa schimbe idei si, de ce nu, sa faca si proiecte impreuna. Se pare ca deja devine o traditie ca de la fiecare astfel de intalnire sa plecam cu cate o provocare. Daca data trecuta provocarea a fost legata de a scrie zilnic un articol pe blog, luna aceasta provocarea este legata de o campanie in care blogosfera se poate implica pentru constientizarea si educarea oamenilor din Ploiesti.

Oameni noi la fiecare blog meet – asta este un lucru bun, care vreau sa vad ca se intampla si la viitoarele editii. Discutii noi si interesante, privind evolutia blogurilor, securitatea datelor noastre sau noutati legislative – care pot afecta pe oricine detine un site in online, deci implicit si bloggerii. Opt participanti la aceasta editie, desi vremea de afara mi-a dat ceva emotii in privinta participarii. Din pacate, e greu sa preconizezi cu o luna inainte care vor fi conditiile meteo, dar e si un test pana la urma, pentru a vedea cine e cu adevarat motivat sa vina sa invete cate ceva la aceste intalniri.

Ma bate gandul ca urmatoarea intalnire sa fie organizata in cursul saptamanii, seara, pentru a putea avea si eu parte, 2-3 weekend-uri pe luna si de alte activitati in afara de cele legate de online sau de HUB, dar ramane de vazut.

 

Lista bloggerilor participanti

  1. Vali Ovidiu
  2. Cristina Stan
  3. John Cristea
  4. Dragos Schiopu
  5. Bogdan Dinu
  6. Bogdan Catuneanu
  7. Claudius Dociu
  8. Marius Popescu (programator MS-SQL)

 

Despre campania #ImplicarePloiesti

In fiecare luna am decis sa ne implicam intr-o campanie sociala, legata de localitatea Ploiesti, luna aceasta fiind o campanie legata de ocuparea locurilor de parcare a persoanelor cu dizabilitati de catre oamenii care nu au neaparat un handicap locomotor. Problema a fost dezbatuta din mai multe unghiuri la aceasta intalnire si probabil veti putea vedea in cursul acestei luni o serie de articole pe blogurile din Prahova, legate de acest aspect. Ideea a venit de la Claudius Dociu, caruia i-am dat si un premiu pentru asta si veti putea urmari articolele si alte materiale legate de aceasta problema pe hashtag-urile #ImplicarePloiesti si #TuCeHandicapAi.

Pe scurt, a fost o intalnire productiva si in care am constatat ca inca mai putem face lucruri faine impreuna. Astept cu interes articolele din campanie, atat de la cei care au participat la eveniment, cat si din partea altor bloggeri din Prahova, care vor sa se implice si ei alaturi de noi.

 

Galerie Foto

One comment

Comments are closed.