Mi-am luat un pachet de reclama in Misiune Imposibila (2018)

Posted by

Daca v-ati uitat la film o sa observati ca la final de film pe toate masinile si corturile din tabara medicala scrie HAO. Nu am avut banii decat de 3 litere dar am avut grija sa se vada clar, chiar si pe elicopter inscrisurile cu HAO.

Stiu ca o sa fiti carcotasi si o sa ziceti ca stai ca de fapt nu e asa si ca pe dincolo, dar vreti nu vreti tot HAO scrie peste tot la final de film. Si puteti voi sa demonstrati ca nu am dreptate?

Dincolo de partea de final, mi-a placut filmul, cam lung dar nu simti asta cand te pride actiunea filmului. Daca ar fi sa comentez ceva as comenta legat de modul in care este furnizata misiunea, de la ochelarii cu proiectie 3D (in M.I. 2) care se autodistrug singuri s-a ajuns la un magnetofon (banda magnetica) ascuns intr-o carte? Sa inteleg ca si la spioni s-au taiat bugetele. Ma asteptam sa ia o pastila ceva si sa viseze misiunea sau ceva mai tech. Sau daca tot era sa fie clasic trebuia sa aiba cartea si un cifru si sa stea vreo 2 ore sa descifreze mesajul din carte.

Oricum avem parte de actiune, multa actiune si e un flm pe care va recomand sa-l vedeti. Tom Cruise a mai imbatranit dar inca-si face singur cascadoriile sau o parte din ele.

Aaa si partea de inceput e un pamflet ca ma drezesc doamne fereste ca-mi trimit astia factura pe urma sa le platesc reclama pe care mi-au facut-o.