Parca s-au adunat prea multe pe cap in ultima perioada

Posted by

Faptul ca lucrurile merg bine, sau incep sa mearga mai bine nu inseamna ca nu sporesc grijile, responsabilitatiele si lucrurile la care trebuie sa fiu atent peste zi.

Toata lumea viseaza la venituri pasive dar din pacate nu-s asa usor de construit acestre streamuri de venituri pasive.

Dincolo de ele parca am prea multe idei in ultima perioada si parca as vrea sa le incerc pe toate, dar pe de alta parte stiu ca imi este imposibil sa le potface pe toate si tot asa ma invart intr-un cerc vicios in care nu stiu ce anume sa fac mai intai.

Unde mai pun ca a fost si o saptamana destul de plina. parca e cam mare stresul in ultima perioada si am nevoie ce cumva lucrurile sa se aseze, sa ma focusesz doar pe o parte din ele si sa incep sa construiesc si mai mult la ceea ce am de construit.

Vine weekendul si voi incerca sa iau o pauza, sa imi adun putin gandurile si sa-mi setez un deadline penttu cele cateva proiecte pe care vreau sa le fac si le tot aman.

Cand ma refer la proiecte nu-s proiecte in sine si parti de proiect, unele doar inceputuri dintr-un proiect mai mare, cum e cel de monitorizare si casa inteligenta iar altele etape din proiecte care au inceput mai demult.

Altfel nu fac decat sa aman lucruri si asta nu e ceva care sa-mi fie pe plac.