Rochii pe care să le iei cu tine în orice călătorie

Posted by

Indiferent unde mă duc sau ce fac, rochiile lungi sunt întotdeauna principala mea alegere pentru îmbrăcăminte. Le găsesc ca fiind deosebit de confortabile și ușor de asociat cu mai multe accesorii – dar alegerea lor pentru momentele când plec în călătorie este un pic mai dificilă. Indiferent dacă o purtați în avion sau o împachetați pentru destinație, există câteva caracteristici cheie care fac o rochie prietenoasă călătoriei.

Prima calitate pe care o caut este confortul. Mai ales când sunteți în mișcare, doriți să vă asigurați că hainele dvs. respiră, au rezistență la frecare, sunt reglabile nu vă strâng – mai ales dacă veți merge pe distanțe lungi sau veți face plimbări intense cu avionul, trenul sau mașina. Ca vorbim de cele mai confortabile rochii lungi si elegante acetea sunt vaporoase și moi la atingere, dar, de asemenea, și rochiile mai strânse pe corp pot fi la fel de bune dacă sunt elastice sau spandex.

Apoi, trebuie luată în considerare ușurința întreținerii. O rochie care se transformă într-o grămadă încrețită, dacă nu este așezată în mod plat, nu este cea mai bună alegere. Stofa sintetică este un material care creează cele mai tari haine de călătorie și fără cute. Din acest motiv, poliesterul este o alegere generală, fiind respirabil și rezistent la îndoire. Materialele menționate mai sus sunt, de asemenea uscate rapid, ceea ce este excelent pentru a evita sudoarea și pentru a permite îmbrăcămintei să se usuce la aer.

În cele din urmă, gândiți-vă la versatilitatea lor. Buzunarele sunt o caracteristică populară pentru rochiile de călătorie. Nu în ultimul rând, dacă o rochie se potrivește bine cu o pereche de pantofi, curele, și bijuterii, este probabil o alegere excelentă pentru vacanța dvs. în acest fel, îți poți asocia îmbrăcămintea cu alte piese pentru a o putea adapta la orice eveniment sau activitate.

Rochia lungă tip tricou este o alegere foarte bună pentru călătorii, este una dintre cele mai confortabile și mai bune opțiuni de călătorie, am vazut o gamă largă de asemenea rochii pe DyFashion.. Mâneci scurte, buzunare și fusta plisată funcționează bine cu orice tip de încălțăminte și mai important decât atât este că nu lasă cute. Rochiile de acest gen pot fi găsite într-o varietate mare de culori și modele, unele florale, altele cu imprimeu și ceea ce este cel mai important buzunarele, perfecte pentru telefon sau pașaport. Cei care le-au îmbrăcat până acum sunt de părere „O rochie de călătorie ideală pentru că ocupă puțin spațiu, este luminată și nu se ridică. Le-aș purta oriunde, nu doar în călătorie”.

O altă variantă la fel de bună este rochia lungă și elegantă cu sutien încorporat. Acest model de rochie, este inspirată din îmbrăcămintea activă și, prin urmare, se mișcă alături de dvs și îndepărtează fără efort umiditatea. De asemenea are sutien încorporat, cu benzi detașabile, ceea ce oferă un confort sporit. Se îmbină perfect cu adidașii pentru o plimbare rapidă sau cu sandalele pentru o vreme foarte călduroasă, vei fi cool și te vei simți confortabil.