Scurt status despre provocarea blogosferei prahovene

Posted by

A trecut o saptamana de la inceputul maratonului in blogging, cum l-am numit eu, cand toti cei care au acceptat provocarea s-au apucat sa scrie zi de zi un articol si sa-l posteze pe blog. Asadar, m-am gandit sa fac o lista cu bloggerii inca prezenti in competitie, cei care au reusit deja sa scrie 7 articole pe blogul lor saptamana trecuta si care probabil vor continua la fel si saptamana aceasta.

 

  1. Andreea Vasi (https://andreeavasi.ro/),
  2. Cristina Stan (https://stancristina.com/),
  3. John Cristea (http://www.johncristea.ro/),
  4. Dragos Schiopu (https://dragosschiopu.ro/).

Din 8 bloggeri inscrisi in competitie au ramas doar 4, asa ca intrebarea fireasca este daca saptamana viitoare vor ramane doar doi si da, care ar putea fi acestia. Eu le-am spus de la inceput ca nu e o provocare pentru oricine si ca nu e usor, dar nu m-au ascultat. Oricum trebuie sa recunosc ca aceasta competitie este o provocare destul de mare si pentru mine, mai ales ca am avut cateva zile mai mult decat incarcate, dar cumva am reusit sa raman in competitie. Regret putin ca nu mi-am ales acest blog pentru a scrie zilnic pe el, ar fi fost putin mai usor decat pe celalalt blog, dar ne descurcam noi chiar si asa.

Desi ma gandeam ca aceasta competitie va tine luni de zile, se pare ca nu va dura chiar atat cat mi-as fi imaginat eu si cu putin noroc sper sa ajungem sa scriem zilnic pana la urmatorul blogmeet macar 3 dintre noi. E drept ca nu se stie niciodata, dar astazi nu-s asa optimist.