Bloggers Meetup #1 – Pareri dupa

Posted by

In weekend a avut loc o noua intalnire a bloggerilor prahoveni sub egida HUB/23, o intalnire unde s-au discutat multe detalii tehnice legate de bloguri si care s-a incheiat cu o provocare la care s-au inscris majoritatea celor prezenti la eveniment.

Au fost 11 bloggeri prezenti la eveniment, atat bloggeri vechi, cat si blogerii pe care acum i-am intalnit prima oara, iar discutiile au fost mai mult decat productive. Am discutat despre plugin-urile pe care le folosim in mod uzual pe blogurile noastre, despre experiente placute sau mai putin placute cu anumite plugin-uri, dar si despre posibilitatea ca unele dintre ele sa aiba bug-uri sau sa creeze probleme blogului.

Lista bloggerilor participanti

 1. Bogdan Vintila
 2. Marin Apostol
 3. Andreea Vasi
 4. Adrian Rotaru
 5. Loredana Mocescu
 6. Vali Ovidiu
 7. Sava Andrei-Dan
 8. Dana Schiopu
 9. Cristina Stan
 10. John Cristea
 11. Dragos Schiopu

 

Marea Provocare

Dupa cum va spuneam, la final de blogmeet s-a lasat si cu o mare provocare. Totul a inceput cand John ne-a propus sa vedem care reuseste sa-si creasca blogul cu un anumit numar de vizitatori pana la urmatoarea intalnire, ceea ce este destul de greu de masurat, avand in vedere ca multi dintre noi avem bloguri mai mici sau mai mari, iar numarul de vizite obtinute de un articol tine si de subiectul abordat, asa ca am lansat eu o provocare mai grea si mai interesanta, un fel de maraton, am putea spune. Pentru ca majoritatea dintre ei, inca de la inceput, s-au plans ca nu mai scriu atat de des pe cat ar dori, am vrut sa vedem cati pot scrie zi de zi minim un articol pe blogul lor.

Astfel vrem sa vedem cine reuseste sa aiba, incepand de azi (luni, 11 septembrie), un articol zilnic pe blog. Ca sa fie si mai interesanta provocarea, adaug si un mic premiu celui care reuseste sa ramana ultimul in competitie; astfel, voi da o sticla de vin celui care ramane ultimul in aceasta cursa. Daca ultimul ramane Dragos Schiopu, sticla de vin merge la locul 2.

S-au aliniat astazi la linia de start:

 1. Marin Apostol (https://blogdecinema.ro/),
 2. Andreea Vasi (https://andreeavasi.ro/),
 3. Adrian Rotaru (http://www.adrian-rotaru.ro/),
 4. Loredana Mocescu (http://loredanamocescu.ro/),
 5. Andrei Sava (http://andreisblogspot.simplesite.com/),
 6. Cristina Stan (https://stancristina.com/),
 7. John Cristea (http://www.johncristea.ro/),
 8. Dragos Schiopu (https://dragosschiopu.ro/).

Pariul meu merge catre Dragos Schiopu, desi au sanse mari atat John Cristea, cat si Cristina Stan, dar cine stie, intotdeauna se pot ivi surprize. O sa fie o competitie lunga si grea. Voi urmari si voi posta saptamanal o situatie a competitiei si sunt curios cati vor rezista in cursa pana saptamana viitoare.

P.S. Daca sunt si alti bloggeri din Prahova dornici sa se inscrie, au timp sa anunte aici, pe blog, pana diseara la ora 23.00 printr-un comentariu si ii voi adauga in articol.