Bloggers Meetup – editia a II-a

Posted by

Iata ca a trecut deja o luna de la prima editie si, asa cum am promis, ne tinem de cuvant si incercam pe cat posibil sa organizam lunar in cadrul HUB/23 astfel de intalniri. Deci sambata are loc cea de-a doua editie a intalnirii blogosferice din Prahova, astfel incat cu putin noroc acestea ar putea deveni lunare.

Am anuntat deja pe grup inca de dimineata, s-au inscris deja 4 bloggeri si bineinteles au si primit invitatia cuvenita. Am zis ca nu mai vrem sa se intample ce s-a intamplat data trecuta, cand nu am mai avut timp sa trimitem invitatiile decat pe ultima suta de metri si astfel ne-am gandit ca putem trimite invitatiile pe masura ce se inscriu bloggerii pentru participare.

Numarul de locuri fiind limitat, ar fi bine sa va grabiti. Inca nu ne-am gandit cum ar putea arata mesajul care sa anunte ca nu mai sunt locuri, dar sa ajungem acolo. Inscrierea o puteti face pe pagina evenimentului, adica aici.

Cand are loc cea de-a doua editie?

Sambata, 7 octombrie de la ora 12:00 la 15:00. Locatia deja o stiti – majoritatea dintre voi, este vorba de HUB/23, o gasiti usor si pe Google Maps si pe site-ul oficial, la pagina de contact.

Cine este invitat?

Oricine are blog si are chef sa participe este binevenit daca are o atitudine constructiva si vrea sa cunoasca oameni noi. Chiar daca nu ai mai participat niciodata la un astfel de eveniment, eu zic sa iti faci curaj si sa participi.

Cum pot ajuta?

Ne poti ajuta cu un share sau un articol pe blog legat de eveniment, in felul acesta, daca ai bloggeri care te citesc, ar afla de eveniment si ar putea participa.

La ce provocari sa ma astept?

Nu stim inca, pana sambata ne mai gandim sau, eventual, asteptam propuneri din partea voastra. Provocarea de luna trecuta a fost de a scrie un articol pe zi, inca sunt in competitie 3 bloggeri si suntem destul de siguri ca vor rezista pana sambata toti trei in aceasta competitie sau provocare pe care am lansat-o la ultima editie.