Cativa bloggeri care si-au respectat cuvantul dat in fata mea

Posted by

La inceput de an 2016, faceam o intelegere cu cativa dintre bloggeri pentru a ne face publicitate reciproc prin punerea in blogroll a unui link catre blogul celuilalt. „Contractul” a fost facut cu aproximativ 30 de bloggeri, unora dintre ei, mai duri in negociere, punandu-le si cate 2-3 link-uri pe bloguri de-ale mele in schimbul unui singur link.

Astazi am verificat lista de blogguri si am verificat cate dintre aceste 30 de blogguri mai au link catre blogul meu si si-au respectat intelegerea avuta in urma cu 2 ani. Doar 5 dintre ei au respectat-o, motiv pentru care am decis sa scoatem link-urile catre ceilalti.

In primul rand, vreau sa le multumesc si sa ii laud pe cei 5 si sa ii mentionez pentru a sti si altii ca sunt bloggeri care isi respecta cuvantul dat si sunt seriosi. Acestia sunt: http://www.inu.nadrag.rohttps://www.ananaghi.rohttp://gabryell.rohttp://cyndellpress.comhttp://nistorandrei.com/blog/.

Ceilalti sunteti inca pe lista, ati putea veni cu scuze patetice ca ati uitat de intelegerea avuta si asa mai departe. Nu am o problema ca ati scos link-ul, chiar nu am, dar mi se parea fair play sa si anuntati asta, altfel daca vreti sa reluam intelegerea, puneti si voi cam 1 an de zile link-ul catre blogul meu si dupa aceea, „DACA IMI ADUC SI EU AMINTE”, poate o sa pun si eu. Pentru ca despre asta e vorba, despre faptul ca nu trebuie sa stau eu in fiecare luna sa verific daca cineva, care mi-a promis ceva, se si tine sau nu de cuvant. Pot sa inteleg ca blogul tau a crescut foarte mult, ca e cel mai important din blogosfera si ca nu poti sa pui link catre mine, dar nu pot sa inteleg de ce atunci trebuie sa pun eu link catre tine.

Bineinteles nu am sa dau lista cu cei care au fost neseriosi, nu asta e scopul acestei postari, ci doar recomandarea mea catre niste bloggeri care si-au respectat agreement-ul avut.

Link-ul in sine e irelevant, la fel si intelegerea avuta, doar ca toata treaba asta vorbeste despre calitatea oamenilor din spatele acelor 5 bloguri de mai sus; si, din pacate, intr-o tara in care nu multe lucruri mai sunt normale, acesti 5 bloggeri trebuie aplaudati.

Si ca tot a venit vorba despre lucruri pe care le asumam ca le facem si nu le facem, la penultimul blogmeet o mana de bloggeri din Prahova si-au asumat, ei cu gura lor, ca vor face o chestie, era vorba de o postare pe blog legata de o anumita campanie, au fost la fel de seriosi precum cei 25 care lipsesc din lista de mai sus.