Ti-ai stricat display-ul la iPhone? Afla de ce merita sa il repari, prin inlocuire

Posted by

In zilele noastre, un serviciu tot mai solicitat este cel de inlocuire de display. Se pare ca suntem tot mai neindemanatici. Sau poate ca tine de faptul ca punem tot mai multe sarcini de organizare si nu numai in seama telefonului.

Dispozitivul mobil a devenit parte din tinuta. La propriu! Nu lipseste nicicand, oriunde ar merge detinatorul. Ba chiar i se atribuie si un coeficient de inteligenta artificiala – cauti orice raspuns, orice locatie, descoperi pe internet ceea ce memoria ta nu mai retine etc., slavit fie cel care a inventat asta; are si rol estetic daca e sa ne gandim ca tot mai multi il flutura la vedere, spre uimirea si aprecierea celor din jur. Nici nu e de mirare ca un moment de neatentie aduce si o crapatura frumoasa pe display.

Mai grav pare sa fie in acele cazuri in care un display este total nefunctional. Deci accidentul a afectat buna parte din el, mai ales partea centrala. Mai sunt si cazuri cand crapaturile sunt superficiale si intr-un colt, spre mai marea fericire a posesorului care inca se poate bucura de functionalitatea telefonului. In caz contrar, tot ce poti sa mai faci este sa apelezi la reparatie, respectiv la inlocuire.

Merita reparat un iPhone?

O inlocuire display iPhone 8 este un serviciu foarte popular. Pretul vine pe masura tipului de smartphone. Insa avand in vedere ca reda functionalitatea si practic recastigi telefonul pe care il aveai inainte de accident, investitia se merita. Asta pentru ca exista doua posibilitati: fie il schimbi, fie repari telefonul. Prima dintre cele doua optiuni implica o investitie destul de mare. In plus, marea pierdere este ca ramai fara iPhone, in conditiile in – care sa fim sinceri – ai investit ceva prin simpla sa achizitie.

Chiar si in cazul in care se va dori schimbarea de dispozitiv, prin vanzarea celui detinut, sansele de a recupera ceva consistent sunt mai mici. Asadar, inlocuirea de display la un iPhone este o reparatie de dorit, indiferent de decizia de viitor cu privire la detinerea lui sau nu.

Desigur ca, pentru a opta pentru acest tip de serviciu, se merita a se analiza si piata de profil. Nu vei merge la orice service, avand in vedere pretentiile ca acest serviciu sa fie indeplinit in cele mai bune conditii. O recomandare este Glassgsm, un service cu prestanta. Exista numeroase motive pentru care multi sustin asta: poate nu pentru ca dai peste oameni profi, peste cei care te consiliaza, trateaza totul cu transparenta si chiar la propriu iti permit sa urmaresti reparatia. Insa si preturile sunt dintre cele mai bune. Se ofera garantie, deci multumirea este chiar si post reparatie.

Concluzia? Din fericire avem servicii care in ziua de astazi sunt in masura sa contracareze tendintele. Daca smartphone-ul este un necesar absolut, atunci merita atentie. Daca nefericirea de a crapa display-ul ti se intampla, ce mai poti sa faci este sa arati maxim de interes pentru a-l readuce la starea initiala de calitate si functionalitate.