Cum faci o petrecere cool fara sa stie ISU?

Posted by

Zilele acestea sa va tot vorbi atat despre petrecerea cool pe care Coca-Cola a organizat-o in metrou cat si despre amenda pe care au primit-o, destul de mica de altfel si despre ce am invatat si ce nu in urma evenimentului din Colectiv.

Nu am sa stau sa comentez nici cele legate de eveniment, nici despre amenda, nici daca e bine sau rau ce au facut, am doar doua chestii personale pe care vreau sa vi le transmit cu aceasta ocazie.

Ce am invatat eu in urma celor intamplate in Colectiv?

Pe mine m-a marcat tragedia si prin urmare am inceput sa fiu mai atent, sa nu mai zic „merge si asa” si sa gandesc tot felul de scenarii posibile astfel incat sa ma asigur ca totul este in regula pentur mine, pentru angajatii mei, pentru prietenii mei.

Vor exista intotdeauna evazionsiti, la fel vor exista intotdeauna oameni care nu vor constientiza riscurile unei mese mari de oameni si vor merge pe ideea, lasa ca nu ni se intampla noua.

Dar eu zic ca totusi Colectiv a contat, ca noi cei care avem prostul obicei sa platim la zi taxele la stat, sa nu lucram fara factura sa fim atenti si la astfel de lucruri, detalii care pot face uneori diferenta in evitarea unei tragedii.

Ce ma deranjeaza la petrecerea data de Coca-Cola la Titan?

Am ajuns si eu dupa cativa ani de job in Bucuresti in statia Titan. Nu mai stiu ce treaba aveam acolo, dar ideea e ca am venit cu tramvai ceva si am decis sa ma intorc cu metroul. Cand am coborat in statie am fost uimit de frumusetea ei. Nu ma intrebati de ce dar era mare, luminoasa, era misto asa ca am scos aparatul sa fac cateva poze.

Nu am apucat sa fac 2-3 poze de sus de pe scari ca a venit nenea paznicul sa-mi atraga atentia, stiti ca nu aveti voie sa faceti poze in metrou. Avea dreptate, captat de frumusetea statiei uitasem de lege, lege stupida de altdel dar nu-s eu cel in masura sa comentez o lege, e un obiectiv strategic si prin urmare nu „prea” ai voie sa faci poze in interiorul statiilor de metrou.

Mi-am cerut scuze, i-am aratat ca le-am sters si mi-am vazut de drum. Acum stau si ma intreb, la petrecere nu s-au facut poze, sau cei care au facut au incalcat o lege a tarii asteia dar acum se dau cool in social media?

P.S. Am paharul plin de Coca-Cola chiar la mana dreapta langa mouse, raman fan al acestui brand indiferent de parerile unora din social media pro sau contra acestui eveniment.

4 comments

  1. Man, e foarte cool ideea asta, mie mi-ar fi placut sa petrec, cu toate gagicile alea in metrou, am vazut un video mai devreme si mi s-a parut super cool.

Comments are closed.