Cum ne alegem mobila de dormitor

Posted by

Ma uit in avans la orice lucru care stiu ca imi va trebuii sa viitoarea casa, unele deja am de gand sa le cumpar de pe acum in timp ce altele le urmaresc doar ca concept sau pentru a ma asigura ca prind un pret bun mai tarziu. Desi ar parea ca ai destule optiuni la Ikeea m-am lamurit ca nu intodeauna au ceva de calitate sau la un raport calitate pret convenabil.

Asadar varianta cea mai buna este mobila la comanda, personalizata pentru camera ta, adaptata la dimensiunile acesteia si care sa iti faca placere atunci cand stai in dormitor sa citesti o carte sau sa petreci timp de calitate alaturi de cei dragi.

Mobila de dormitor realizata la comanda de Arta Mobilei pare a fi alegerea excelenta pentru mine mai ales ca au suficiente modele care ma inspira si care cred ca s-ar potrivii viitorului meu dormitor. De ce spun viitorului dormitor si nu celui prezent? Pentru ca dormitorul de acum este mic, enorm de mic, poate doar pe la japonezi sa mai vezi ceva mai mic, patul pe care il am acum este si el facut pe comanda si pentru ca nu aveam alte variante a trebuit sa-l fac de 120 cm latime pentru a putea avea acces la el din laterale. Daca nu l-as fi facut pe comanda nu stiu cum as fi reusit sa am un pat in dormitor care sa nu-mi ocupe tot spatiul.

Chiar daca mobila este la comanda nu inseamna ca nu poti obtine un pret bun sau ca nu poti urmarii momentele in care cei de la Arta Mobilei au reduceri de preturi. Astfel vei obtine un pret bun la mobila pe care ti-o doresti.

Eu fac asta inca de pe acum, desi nu am construit casa. Acesta este si motivul pentru care am construit un spatiu generos de depozitare, pentru a putea depozita lucruri care imi vor fi utile mai tarziu, in felul asta putand sa obtin un pret mai bun pentru ele si astfel sa economisesc bani.

Bineinteles ca nu toata lumea poate face asta dar in general e bine sa ai o perspectiva de viitor si sa urmaresti anumite siteuri si ofertele acestora chiar si pe o perioada de 2-3 luni pentru a prinde reduceri, coduri de discount sau oferte personalizate.

Intorcandu-ma la mobila de dormitor o sa va spun pe scurt ce imi doresc si cum imi doresc sa arate viitorul pat. Desi sunt numeroase modele care ofera spatiu de depozitare am decis ca viitorul meu pat sa nu dispuna de asa ceva. Casa e suficient de mare incat sa am alte locuri de depozitare mult mai usor accesibile si de asemenea vreau ca spatiul de sub pat sa fie gol si sa permita robotului de aspirare sa treaca pe acolo atunci cand e programat sa faca asta. Cumva gandesc lucrurile si pentru a imi usura viata si nu doar sa aiba parte de un design extraordinar, acesta fiind si motivul pentru care imi doresc mobila facuta pe comanda si nu cumparata de la un magazin oarecare precum cel despre care va spuneam in exemplu de mai sus.

In concluzie, ganditiva cum vreit sa arate dormotorul vostru, ce trebuie sa aiba si cu ce trebuie sa fie dotat, alegeti din timp si profitati de oferte si reduceri de preturi si asta va va aduce doar avantaje.