Haotik Matinal

Posted by

Cautam o poza pe internet cu Haotik si astfel am descoperit din intamplare o emisiune la radio, Haotik Matinal, emisiune a unui post de radio din Targu Jiu care imi poarta numele. Si va dati seama ca sunt mandru de asta, mai mult chiar am zis ca maine dimineata ma scol devreme sa ascult emisiunea mea preferata de Matinal.

Adevarul e ca ma roade curiozitatea sa vad ce emisiune este, sunt sigur ca e una foarte interesanta si sa-i cunosc (la nivel virtual) pe cei care o prezinta.

Acum nu am sunat niciodata la un post de radio sa intru in direct si nici nu cred ca am prea mult curaj sa o fac dar mi s-ar parea amuzanta situatia. Sa intrebe: „Buna ziua cu cine stam de vorba?” … cu Haotik… cred ca i-as baga putin in ceata sau ar crede ca glumesc.

Tot curiozitatea ma face sa ma intreb de ce au pus un K in denumire, eu l-am pus acolo dintr-un motiv anume, am explicat cred ca intr-un articol mai vechi si desi mie mi-a placut am fost de multe ori luat la misto, unii preferand sa citeasca haotica si nu haotic.

Deci daca am cititori din zona Olteniei ii invit sa asculte Radio Accent Targu-Jiu 96.2 FM si bineinteles cu precadere emisiunea Haotik Matinal, un matinal care nu trebuie ratat.